Alla inlägg under maj 2009

Av Ida - 27 maj 2009 06:45

Nej det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag, hurra hurra hurra :D

Ja så är man då närmare 30 än 20 *hjälp* Tur att man bara känner sej som 18 fortfarande! (*Pff*  där ljög jag haha!)

Ska börja med tårta o grejer här bara vi lämnat stora hjärtat på dagis. Johanna och Thea kommer på morronkvisten tack o lov. Blir lång dag annars då de andra kommer först runt 17 :) (Sista ggn jag ser dej med Bobbo i magen idag nudå gummsan? ;)  Kommer kännas jättekonstigt att inte få träffa Jossan idag, hon jobbar långpanna :( Känns som 100 år sen nu, fast de va kanske typ 5 dar eller nått sen vi sågs..


Alltid då jag fyller år nu mer sen jag fick barn så tänker jag på mamma- och hur jag tänker då nån av mina barn fyller år. "Tänk nu var det så många år sen jag låg där o fick träffa henne för allra första gången, allt var så självklart att det just var hon!" Jag kan titta på klockan o bli nostalgisk då tiden är exakt när dem flöddes osv. Men så kanske man slutar tänka med åren, eller tänker du så nu med mamma? :)


Får jag önska mej vad jag vill idag vill jag ha en alldes egen spelning av mannen nedan. Det är väl okej va? Kan inte va nå större problem o fixa? :D


Bilden är på mej då jag va liten fis. Ser bara Alva för ett år sen i den!


http://www.youtube.com/watch?v=8LrUJ5tLLjg
Av Ida - 26 maj 2009 06:42

Blev lite sugen att lägga in kort. Så här kommer lite blandade maj-bilder! :)

Det är bla. från en dag uppe på norraberget lite hemma mys osv. 






Av Ida - 25 maj 2009 19:53

Ja iaf. så känns det så just nu :) Ha snott ihop 4 sorter nu på typ 2 timmar! Gäller att va effektiv! Sa till min kusin Nina som är lika galen som jag (om inte värre.. jo!) i att baka- att vi skulle öppna ett bageri tillsammans! "kusiners kakor" haha Lätt att det skulle funka :)


Blev fika på ballis hos Johanna sen hem, hämta största sessan på dagis och så promma med vagnen. Underbart sommarväder idag. Äntligen!

I em. blev det handling då, så nu ska väl allt va handlat till kalajs.

Gruvar mej lite för bullbaket imorrn, de gör jag alltid innan, tills jag är mitt uppe i det å inser att det går ju faktiskt rätt fort endå.


Oh no! Nu ringde en granne på dörren o sa att målarna ville ha "rena ballkonger" imorrn då de ska målas(!) alltså måste jag ut o röja där nu då.

Min andra hälft är på fisketur han. Typiskt,jag som sett fram emot att dö av i soffan nu till Färjan- Ja ja jag hinner väl.


So long mina vänner!


Av Ida - 25 maj 2009 06:39

Uppe med tuppen, som vanligt!

Känner mig sjukt trött idag. Kommer väl efter..

Jag o Alvis ska iaf. på en morronkopp till våran bästa Johanna sen :)

Såg till att ha bilen idag så man kan göra nått. Sen då stefan slutar måste det handlas (igen, tycker inte vi gör annat ibland!) Skulle inte vilja veta hur mycket pengar vi "gett bort" till willys Birsta. Det värsta är att nån fyller år på onsdags så det måste handlas till bakning igen å *galet* Nyss bakat klart inför Alvas dag känns det som. Stefan fyller år i mars- Saga april,  Alva i mitten av maj o jag i slutet *svettas* Varför ska man sprida ut det när man kan ta allt inom 3 månader *haha*


Städa måste jag göra o innan! Oj oj nu blev det gnäll-bloggning såhär på morronkvisten, inte meningen. Får återkomma lite gladare senare idag, för tiiiidigt för positivt tänkande nu :)


Av Ida - 24 maj 2009 09:57

Åh vilken kväll igår! Ångrar inte en sekund att jag bestämde mej för att gå på klassfesten! Vi hade lite tjejförfest hos Fia innan och sedan bar det ner på Aveny för inskrivning och middag. Trist nog var det typ bara 9 st från våran klass där, men Matfors skola hade ju bäst uppslutning ändå och jublade högst på uppropet så ;) Det va skoj o träffa så många kända ansikten på samam ställe!
Mitt i middan blev det vår tur att ta klasskort *hehe* Så middan fick vänta...

 Sen var det dansa för hela slanten hela kvällen! Jäklar va kul det är med nostalgimusik! Kändes som min och Fias kväll, alla våra gamla låtar :)

Så skoj!


Nu mår jag faktsikt prima, mest trött. Man är ju knäpp som inte sover när man har chansen. Ska strax fara o hämta tjejerna som vi längtar sååå efter!

Det hade gått bra för Alvisen oxå. Kan tro mamma är lite trött nu som var uppe med dem kl. 05! Guld värt att ha barnvakt ibland. Men jisess så tyst det är här hemma. Tycker jag hör barnen hela tiden.


Nej, nu ut i solen



Tack för igår!

Av Ida - 23 maj 2009 07:10

Ja, som så ofta är det morron runt 05 här. Idag närmare kvart i..

Så sjukt less på detta. Under ett år nu har jag inte fått sova EN enda hel natt :/

Känns som det är en dag jag kanske skulle behövt si sådär 5 h mer sömn, med tanke på kvällens galej o klassfest.. Men men, det brukar lösa sej :)


Just nu känner jag mej bara såhär


Av Ida - 22 maj 2009 09:50

Morrn morrn (Eller ja, har man varit vaken sen 05:30 så är det väl mer eftermiddag nu typ =)

I vanlig ordning vill jag ha städat o fint då det blir helg. Idag finns orken och lusten oxå så jag är i full gång. Får dock ett härligt avbrott snart då Johanna Thea (o Bobbo i magen =) Kommer på fika. Dagen är räddad! :)  Gör så mycket att få lite sällis när man inte har bil o kan ta sej just å göra nått.


Just nu sitter Sagan och skriver o ritar. Hon har blivit så duktig på att skriva massa bokstäver. Just "Alvas bokstav" (A) tjurar hon på och ska skriva upp och ner jämt *hehe*

Alvisen själv sussar hon, ha sovit sen typ halv 9 så det är väl dax att vakna för gröt snart!


Hoppas ni får en bra dag och en trevlig start på helgen!



Marcus och Johanna på Alvisens födelsedag

Av Ida - 21 maj 2009 15:27

Idag har vi ledigt allihopa i familjen *skönt* Men som många andra lediga dagar blir vi lite göralösa då vi inte ha några planer just. Vi for ut till Klingsta så tjejerna fick sova i vagnen där ute sen bar det iväg till Birsta på en snabbistur. Jag gick in på Exit, Saga ville vara i lekhörnan där en stund
(mjo, både bra o dåligt då dem har "lekställen" i affärerna. Bra- man kan glo runt i lugn o ro. Dåligt- man ska få därifrån barnet sen då man ska gå...)

Hur som helst, Exit kan man ofta fynda på. Även om de kanske inte har den bästa kvalitén på allt, så hittade jag en 30 kroners tröja till Alva(!) Me like! Det är rätta priser på vanliga bas-vardagströjor det!


Nu är vi bara hemma o väntar på middagstider här. Sen ska jag iväg till svägerskan på en kvällskopp :) Hon är så snäll och ska låna mej nått att ha på mej på  lördag, då är det klassfest (mm...10 år sen 9:an, *svettas* Börjar bli gammal) Inte ofta jag drar iväg sådär vid/efter barnas läggning faktiskt!

 Måste bli bättre på det *hihi*


So long!

Kram



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Maj 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards