Alla inlägg under juli 2009

Av Ida - 14 juli 2009 21:36

*trötter* Sitter och är lite slut i kroppen efter min lilla prommis/springis runda tidigare ikväll. Men det är nog aldrig så skönt att duscha och slänga sej på soffan som efter man vart ute o rört på sej!


Vi va ju till Anders i Timrå- Lenar bild idag då o knäppte på Alvisen. Hade förväntat mej de värsta, en trött o grinig Alva som inte alls ville va med.

Men icke :) Hon va på sitt bästa humör (som typ alltid iofs =) Gick fram och tillbaka där, precis på rätta stället för att han skulle kunna fånga henne. Fick kanon bilder på henne i farten- gåendes emot kameran med tjockbenen och stor smajlet med go groparna i kinderna :D Gullrumpan!

Svårt att välja ut en, men eftersom det bara va ett 1 års kort vi skulle ha så.. en annan gång få vi komma dit o ta en "större" fotografering, med bägge töserna. Han är verkligen toppen tycker jag!

Sen kommer bara frågan VAR vi ska sätta upp denna vackra tavla sen *hehe* Kan tapetsera med barnen snart. Men de är helt klart värt att ha kvar tycker jag!


Imorrnbitti kommer Johanna o kidsen på morronfika, ser jag fram emot! Känns som 100 år sen vi sågs när det gått nå dar/ närmare 1 vecka.

Nu ska vi nog krypa ner o göra kväll här. Man vet ju att man ska upp X antal gånger till Alvan inatt igen *gäsp* så behöver all sömn man kan roffa åt sej!


Natti natti


Av Ida - 14 juli 2009 07:04

Nyser som en toka här hemma på morron! Det är inget ovanligt nu iofs. är väl både lite pollen + att de är halvkyligt i sovrummet på nätterna, vägrar stänga vädringsfönstret nu- sover bäst när de är svalt å.

Alva drog till med en sovmorron till halv 7 hon, men då ropade Saga på mej 05:10 istället o va sur för jag inte hade lagt tillbaka boken igår när som somnat som jag lovat *ooops* Det måste man gasta om kl. 5 på morron liksom *trött* Bara att skynda in till henne då också innan hon väcker alla..


Idag blir det fotografering på Alavan efter Stefan slutar. Innan det kommer Jossan o pojkarna på fika :) De skulle in till stada.

Annars ser det grått ut ute idag o jag ska sno ihop frukost nu medan barnen leker snällt på Sagas rum.


Ha en bra da´!


Av Ida - 13 juli 2009 16:05

Weeehoooooo! Tittade just in på Lasses hemsida och fick till min glädje se att han kommer göra en höst/vinter turné!! :D Satt just o tänkte på det häromdan att det inte blev nått i år..

Så den 6 December är det bokat *gladast* Äntligen en till Lasse-upplevelse att längta ihjäl sej till!


Dagen- veckan- hösten är räddad!


Hahaha nu är det fullt ös här, Stefan härgar med barnen o Alva skriker "eeeeeraaaa" vilket förstås betyder "meeeera" - när han slutar *skratt* Hon är nakenfis och rumpan dallrar från sida till sida när hon springer hahahaha!




Av Ida - 12 juli 2009 19:07

Barnen ligger i sina sängar, Stefan läser för Sagan och Alva sover.

Saga o jag ha suttit klistrade framför "Den vita stenen" Visst såg du det när du va liten Jennie? Ha för mej du pratat om att du gillade de :) Tänkte på dej när det började iaf. Sen tänkte jag på Thea för jag tycker Fia är så lik henne :)

Saga hon räknar dagarna till hon har "långt hår som madicken" och är "lika lång som Thea!"  *skratt* Snacka om att vilja bli stor liksom.


Vi fick fikafrämmande av Linda Mogge och Elis iaf. och eftermiddagen rann iväg. Middag och läggning. Konstaterade att Alva växt om Elis, som är 4 månader äldre *hihi* Storjtjejen våran.


Har inga nya bilder att bjuda på idag så lägger in några från sommardagarna då vi hade 30 grader och hade bad-mys hos mamms o papps!




Av Ida - 12 juli 2009 07:39

Söndag igen då :/

Hade planer med kusse Linda med fam. att ta oss upp på norra med fika idag, om det inte va skitväder.. vilket jag tycker att det är. Nja, det regnar ju inte (än) men ser inte så ljust ut.. Kanske dem vill komma hit på en fikabit istället :)


Igår blev vi bjudna på grillat hos mamms och papps. Va där ute i solen som äntligen sken mest hela eftermiddagen!


Här har morron börjat med en Saga som säger att jag är dum typ 200 ggr. för att jag tagit på henne skor fel, hon ha tagit på sej skorna själv precis och jag förstår inte var hon fick in mej i bilden. Förmodligen nån att skylla på för att de blev fel. Nödvändig sak att bli ovänner över..

Alva ha nog vaknat på fel sida också, gnällis här. Vaknade väl för tidigt *gäsp*

Välkommen härliga söndag *hehe*

Av Ida - 11 juli 2009 08:37

*hahaha* Alva är en liten pajas hon! Går och hämtar mina o sagas trosor och grejer, sätter dem på huvet o kommer och visar å skrattar! :)

Nu vid frukosten säger hon "guuuuka häää!" Då tittar vi på henne då har hon satt en kurkskiva mitt i pannan o ler som bara den *sötis*

Så säger hon "iiii haaaa" med ljustaste rösten och pekar på va hon vill ha nu, känns som hon är så medveten och kan uttrycka sej liksom. Det är härligt.

Alla djur är "ovve" också, även det med hennes ljusaste röst som att dem är små och söta liksom *hihi*


Igår blev det en snabbis i Birsta, träffade upp Johanna, Malin och alla barn :)  men hade en övertrött Alvis och en hopplös Saga så efter jag träffat Jennie Felica o Thomas en kort sväng så fick vi ge upp och båda tjejerna slocknade på 2 sekunder i bilen. Det blev till o sitta utanför Stadium o vänta på att Stefan sluta. Sen handla lite och göra helg!


Idag ha vi just inga plans heller, få se vad det blir.

Ha en skön lördag!


Av Ida - 10 juli 2009 09:34

Äntligen verka lillskrotan friskis här!

Vi ska åka till Birsta en sväng i regnet och möta upp Jennie och Felicia :D

Har inte träffat den lilltjejen sen hon kom till världen ju!


Sen blir det väl handla på willys då när Stefan slutat. Han kommer hem o hämtar oss på lunchen snart så ska avsluta här. Slänger in klassfoto som jag lovat :)

Jag och min barndomskompis från dagis- Fia. Min bästis genom hela skolgången! Alltid gått i samma klass.



Av Ida - 9 juli 2009 19:16

Vi fick ju främmande idag som sagt av Gunilla Rut och Hilde. Det räddade nog min dag tror jag :) Regn, trist o ingen bil at ta sej nånstanns. Det ha blivit mycket Ballongspel, lotto, bygga med klossar, bygga tågräls, rita, göra pärlhalsband mm. de här dagarna och ändå är fröken rastlös!? Kompisar att leka med hemma eller hälsa på nån är förstås det roligaste.


Nu sitter jag o väntar på att Jossan ska ringa o säga att hon åker från jobbet, då ska vi mötas upp i stan och ta en kvällsfika :D Nja, hon slutar ju 20. Men jag skulle kunna åka NU! Så mycket värt att få göra saker själv ibland. Bara vara Ida en stund och inte mamma, mamma, maaaaammmmaaa!

Även om barnen förstås ändå är ett stort samtalsämne, det är ju trots allt hela ens värld. Antar att tiden lär springa iväg o öppettiden räcker väl inte till för allt vårt surr!


Saga ha mycket funderingar. Just nu är det döden och himlen som är på tapeten. Hon frågar mycket om va min mormor och morfar hette och hur man kommer till himlen.. "Vi kan inte ta bilen dit då va?" "Men hur kommer man dit då??" och "Solen är ju där å, ha den dött då?!"

Ja, inte lätt med alla frågor som man förväntas kunna alla svar på inte.

Svara iaf. att dö det gör man ju när man är gamal och dit har vi lååångt kvar. Huaa jobbiga tankar, men jag förstår ju att de snurrar i hennes lilla huvud å.


Näe, ska slänga mej på soffan med mitt största hjärta nu innan de är dax att fara!


Night night.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards