Alla inlägg under juli 2009

Av Ida - 9 juli 2009 09:36

Regn o rusk utanför mitt fönster. Saga är rastlös och ska tack o lov få hit Rut och leka med :) Gunilla och Hilde kanske Lars också. Blir najs med lite fikafrämmande. Ska snart sno ihop en kladdis, tänke gå ner på ica och köpa glass till den, men ångrade mej då det öser ner ute! Vi får alla hugga in på Alvas mjölkfria istället. Den är faktiskt god!


Alvan är liiite piggare idag, fortfarande feber, men inte lika gnällig och  klängig. Drar iväg o leker här, det är positivt.

På tisdag ska vi knäpppa ett 1 årskort på fröken också. Det blev hos Lenar bild. Han kunde ta ett enkelt porträtt på några minuter o vi köper bara bilden sen *kanon* Hoppas hon är på bra humör då *hehe* Man blir ju alltid lite svettig när man ska knäppa på barnen tycker jag :)

På tal om kort fick jag ju hem klassfotot från 10 års jubileumet *skratt* Kanske var det de bäst klassfotot jag varit med på iaf. Alla är glada!

Ska lägga in det nått (o hoppas inte mina gamla klasskamrater misstycker ;)

Orkar inte fixa in scannern här så jag får not fota det helt enkelt :)


Nu ska jag börja med den där kladdisen här.

Hoppas ni har en bra dag, trots tandläkarvädret...


Av Ida - 8 juli 2009 18:19

*Gaaaah* Den här dagen ha inte varit nådig här hemma! :/

Bära bära bära på grinig sjukis-Alva bråka bråka bråka med trots-Saga.

Ett tag hade jag lust att bara gå ut själv stänga igen dörren (självklart inget man skulle göra, men mycket lockande.. )

Mycket gnäll nu om barn-bråk. Men de känns som de enda som är just nu å.


En sak fick mej att dra på munnen vid frukosten iaf. Saga sitter o retas med Alva "Jag är större än dej jag Alva"

-"näääähäää!" får hon retsamt tillbaka och så fortsätter det som svar på alla Sagas "johoooo!" Hahaha, ska börjas i tid.

Märks att Alva lär sej mer eller mindre allt av syrran. Härmar ju allt och orden bubblar nu. Kul är det :)


Jag såg nå kul på bompa (Björnes magasin faktiskt!) häromdan också, med Allan Edwall! Det här va tider det, minns jag sen jag var liten! Gillar att dem visar rätt mycket sånt gammalt på bolibompa, riktiga barnprogram - man blir glad. Dem vet väl att alla förädrar som tittar känner igen sej :)


Nu ska jag rensa skallen och ut o springa/gå!





Av Ida - 8 juli 2009 06:44

Inatt hörde jag regnet vräka ner varje gång jag var in till Alva. Lika dålig idag hon och det blir väl en bära-runt-på dag idag med :/ lillfisa.

Stefan slutar 13 iaf. få se om vi gör nånting då.


Inte så mycket mer att skriva om just nu..



Sagan i sommarhetten hos mamma och pappa förra veckan



Såhär slut blir man av att va sjuk :(

Av Ida - 7 juli 2009 13:59

Här är det sjukis stuga för hela slanten. Alva sover för typ 3:e gången idag.

Saga tittar på Ronja och jag la in lite kort.

Bjussar på några :) (Johanna ha ju även lärt mej o lägga in korten så man kan skriva till så måste testa *hehe* )


Lillfisan tröttis,en vanlig syn med golv-mysan :)


Smiter när hon stulit syrrans pennor imorse *haha*



De 2 kusinerna som slåss och är bästisar om vartannat :)

Tyckte den här bilden från midsommar va så härlig.


Av Ida - 7 juli 2009 09:09

Ja, igår kväll kändes Alva varm o allmänt gnällig och inatt då jag var in en gång va hon brännhet :( Lillfisa. Så idag blir lugna puckar här hemma. Kanske få kaffe sällis av Jossan o pojkarna, få se. Det gör så mycket att få främmande en stund när man inte tar sej nånstanns. Kan bli långa rastlösa dagar annars..

Kan fortfarande bli paff när Alva kommer gående från ett annat rum eller så :) Tar ett tag innan man fattar det där att dem går :D Så häftigt!

Nu har jag en gnällis sjukis som hänger mej i brallerna här. Det blir mycket bära sånna här dagar, men va gör väl det när man älskar nån så det gör ont!


Hörs sen.

Av Ida - 6 juli 2009 19:02

Ja, borde väl inte skriva nu och bara va negativ, men det ha varit en skitdag- precis som den började. Visst var det mysigt o gå ner till stan med tjejerna, strosa lite, titta på drakar o fontänen och fika/Alva luch på donken. Men Saga ha ju varit mer eller mindre hopplös hela dan och bara bråkats från morron till kväll- de är de bästa dagarna det :/

Nu är det en övertröttis som ska försöka somna men såklart bråka om det också.

Hör av mej imorrn och hoppas fröken H har vaknat på en bättre-mindre bråkig sida då!


Av Ida - 6 juli 2009 08:55

Gaaah! Det är ju underbart att se 8 lediga veckor tillsammans när man bara bråkar! Saga går mej på nerverna just nu. Hon vet precis vilka trådar hon ska dra i för att göra mej vansinnig. Man biter ihop viss länge, men tillslut blir det bråk. :( Försöker göra roliga saker för henne och sånt som hon gillar men känns som noll respons just nu *tråkigt*

Så rätt va det är så kläcker hon ur sej "Förlåt att vi bråkar mamma!" o kommer och kramas.. 2 timmar senare är de samma sak. Antar att jag inte är den enda som har det såhär med en treåring, men jisess va jobbigt det kan va!


Idag är det grått o trist i Sundsvall, men vi ska ta en prommis ner till stan iaf. se om Johanna Thea och Mille ville med. Måste göra nått innan jag klättrar på väggarna här...


Ha en bra måndag!


Av Ida - 5 juli 2009 18:29

Ja så va helgen snart slut. Känns ännu mer tråkigt då inte stefan varit ledig i helgen att han redan ska ha ny jobbvecka imorrn. Hoppas vi får mycket besök o annat skoj i veckan så den går fort :)

Vi åkte till Johanna Thea o Mille i deras lekpark efter vi skjutsat Stefan imorse. Sen fördrev vi lite tid på Birsta innan han skulle hämtas hem.

Jag fyndade ett par jeans på stadium för 180:-! Tror den va bra, ska testa dem hemma igen. Annars få stefan ta med dem imorrn.


Nu ska jag joina Sagan lite framför Bompa innan det är läggningsdax.

Satt o glodde på gamla kort och bjuppar på lite Furuvikspix från förra sommarn :)


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards