Alla inlägg under juli 2009

Av Ida - 4 juli 2009 18:04

Åh just nu är jag såå glad att jag har en sambo som kan och vill laga go mat!

Ha just ätit gott här hemma så jag tror jag ska sprängas. Gjorde potatissallad av färskpärer, vilket är hur gott som helst! Med fetaost, soltorkade tomater, lite rucola sallad (hur de nu stavas..) Blir mumms det!

Fläskis till det och lite gott vin, så var lördagsmiddagen fulländad.

Nu har tjejerna haft lite lördagsgodis-mys här och ser på bompa. Alva är galen i bilar och brukar få smaka lite av Saga, annars äter hon ju inte lördagsgodis än.


Vi fick en mysigt förmiddag med Johanna o barnen på norra. Saga o Thea lekte massa och det fikades i solen. Saga gjorde en rejäl vurpa som jag inte såg (tack o lov kanske) men skrapade upp typ hela insida armen o lite på magen. Hon säger att hon ramlade där man ballanserar, vilket är HÖGT så jag hoppas inte det va riktigt hela sanningen. Man kan ju inte vara med överallt heller..

Hämtade stora hjärtat 16 och shoppade lite löskarra på Maxi. :P Ha sååå svårt att stå emot lösgodis *farligt*


Här är prupparna för en stund sen



Av Ida - 4 juli 2009 09:02

Inatt kom Saga till oss och hade jättesvårt att somna om, bara grin o gnäll, jag trodde hon hade feber för hon betedde sej så.. Men det var nog bara nån mardröm och att det var varmt. Alva låg oxå o bökade massvis och när jag va in sista ggn runt 05 o gav henne tutten så räknade jag med att inte få sova nått mer. Men hör o häpna när jag vaknade o tittade på klockan kvart över 7!!! Båda barnen sov, saga vaknade då och Alva kvart i 8!!!

Har väl typ aldrig hänt att vi fått legat i sängen till efter 8 när när vi inte haft barnvakt :) *Glad*


Nu ska vi snart skjutsa in Stefan på jobbet, han ska jobba den här helgen.

Sen far vi direkt upp på Norra och träffar upp Johanna Thea & Mille. Få se om vädret tillåter utelek annars drar vi oss mot Birsta ha vi sagt :)


Just det ett annat glädjebesked som jag glömde igår- Byggnadsställningarna är numer borta på båda sidor vårt hus, efter att stått lite drygt 4 månader(!) Otroligt skönt!


Ha en härlig lördag. Lägger in några kort på oss 3 innan saga o jag drog på tjejkväll igår. Behöver jag säga att de här 2 tjejerna tycker mycket om att visa sin kärlek till varandra ;)



Av Ida - 3 juli 2009 19:44

Idag gick Sagisen sista dagen på dagis på 8 veckor(!) :)

Hon ha längtat efter semester fast hon trivs som fisken på dagis. Mest för att hon vet att man gör roliga saker o ska till Furuvik o så tror jag!

Hon började ledigheten med en tjejkväll ikväll hos kompisen Meja :)

Hon o jag. Jättemysigt hade dem (vi) vi åt pizza, tjejerna lekta i massor, fick godispåse pysslade och lekte mer o mer :)

Jätterolig idé även om jag blir paff, tjejkväll liksom, även om mammorna var med, stortjejen min 


Alvan går mer och mer nu, mest hela tiden, hemma iaf! Det blir så uppenbart när hon går också att hon är ett litet barn nu och inte min lilla bebis längre!


Nu ska jag stoppa min stora pingla (som för övrigt sminkat sej med tjejerna ikväll, det ni ;) i säng här!


Trevlig fredagkväll.

Av Ida - 2 juli 2009 20:17

Idag ha varit en härlig dag. Saga somnade till slut iaf. och sov gott ända till 06 imorse (jo det är faktiskt länge då det gäller våra barn ;)

Efter dagis for jag o tjejerna till Klingsta och mamma som slutat tidigt. Hon hade köpt melon och jordgubbar så vi kunde ha en riktig mysig dag hos dem vid poolen! Vi fyllde den och det blev 26 grader innan det va färdigt *skönt*

 Mamma hämtade Hugo och Felix också på dagis o Sagan blev glad att få kussarnas sällskap i poolen :)

När Stefan o Jossan slutade (dem jobbar ju bägge på Stadium :) så undrade Jossan om vi skulle grilla tillsammans hemma hos dem *lovely* Vi begav oss dit och fixade o grejade ihop go-middag. Tok smarrigt var det och så härligt att sitta sådär familjen och äta i värmen.

Jag såg min chans att ta terapi jobb och diska också :) när man aldrig gör det hemma för maskinen sköter jobbet så är det såå kul att få göra det borta ibland kan jag tycka, dessutom kunde ju Jossan få slippa för en gångs skull, då vi trots allt kom och fyllde på diskbänken igen.


2 trötta töser somnade i bilen hem nu men de vaknade o fick tänder borstade och nu sover dem i sina sängar. Vi väntar på en tjej som ska komma och köpa babyskyddet som va till salu, skönt att bli av med lite grejer. Jag är faktiskt duktig som gör mej av med saker, speciellt sånt som är första första för våra små hjärtan haft- men som Jossan brukar säga- minnena sitter ju inte i grejerna... Inte likt mej att kunna släpppa taget, men det är trångt iförrådena här *hehe*


Nu ska jag slänga mej på soffan o dö av i hettan. Hatar att försöka sova när det är såhär, fel o köpa en fläkt till sovrummet?!


Tack för en underbar da´!

Bilder kommer senare då det är mamms som stått för fotografering idag :)



Av Ida - 1 juli 2009 19:25

Åh jisess! Ibland blir Saga helt jäkla hysterisk vid läggning. Sånna dar då hon inte ens vilat 10 minuter i bilen eller i soffan oftast.. Vilket är idag.

Helt otroligt galen blir hon, allt är fel o hon kommer upp o bara gapar *suck*

Just nu är hon tokig för jag inte säger förlåt fast jag inte ha nått att säga förlåt för. Oj oj oj.. Värmen gör väl sitt också, jobbigt för alla. Vore inte fel med typ 10 grader svalare inne just nu. Är fortfarande 30 ute(!)


Ska se om den här hopplösingen somnar snart så ska jag svalka mej med en piggelin sen som väntar i frysen!


So long.

Av Ida - 1 juli 2009 07:44

Åh här hade vi tidig morron. Alva får väldigt soligt i sitt rum på mårnarna trots en mörkläggande rullgardin (den är nog för smal, måste köpa en bredare) Så klockan kvart i 5 typ började hon smågnälla och höll på till närmare 06 innan jag fick ge mej o ta upp henne. Kul o ta upp henne då när hon är skit trött och bara grinar.. Vilken härlig morron man ser framför sej. Men de ha gått hyffsat hittills annars skulle jag inte sitta här, då blir hon galen på mej, kommer o klättrar på mej och skriker *haha*


Stefan slutar 13 och då står väl storhandling på agendan *kuuul*

Åh va jag känner mej positiv idag *haha* En positiv sak är iaf. att jag satte ju ut babyskyddet på blocket igår, men i samma stund nästan fick jag mess att kanske Alex o Marcus är intresserade av det till deras knoddis som kommer i Oktober *härligt!* Säljer helt klart hellre till nån kändis.


Nä dax att kanske få på sej nå kläder själv oxå då och samla ihop kidsen här hemma å knata till dagis. Måste ju gå i tid så Saga hinner surra med Pia-grannen efter vägen, ni vet hon som sitter ute i solen med sin morronkopp :)

Må så gott.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards