Alla inlägg under augusti 2009

Av Ida - 27 augusti 2009 07:59

Imorse vaknade bägge tjejerna typ 5 över halv 7. Det måste va rekord och kallas sovmorron här på Malmövägen 136(!) Synd bara att man ändå vaknade 06 då stefan skulle upp o såklart inte kunde somna om. :/

Annars är jag mest nervös. 2 timmar kvar till läkarn...




Våran sessa- lockarna  i håret är ju alltid redo :)



Här är Alvas tavellist på plats!



Alvas ängel som betyder så mycket o hängt med sen hennes dag 2!



Rummet i övrigt :)


Av Ida - 26 augusti 2009 15:49

Fikadan får börja ta slut snart tycker jag *hehe*

Började ute på Ikea imorse med Johanna & Marcus. Jag o tjejerna fick skjuts av snälla Jossan o hämta bilen på Stadium!

Gick en lov för att komma ut, nere på Ikea efter fikat o fyndade en vit tavellist till Alvas rum för 69 kr! Det blev perfekt det, duktiga jag skruvade upp den helt själv på direkten när ja kom hem. Rakt o allt *jag kan jag* :)

Ska ta en bild sen så får ni se, måste få upp lite på väggarna där så det blir mer ombonat.

När vi kom hem kom Erica och Amilia och fikade! Sen tänkte jag ikte fika nå mer idag, det va fullt tillräckligt. Man kan ju ge sej 17 på att man blir sötsugen i soffan sen ändå *gaaah*


Nu ha vi en stinas-middag i ugnen här och jag fick just ett sms att mina o Jossans Me and I kläder ha kommit ner på vårt ica. Måste kanske ut i regnet o hämta :P



Av Ida - 26 augusti 2009 06:59

Blir alldes full av skratt här på morron. Satt o tittade i en blogg där en liten tjej hade 2 korvar på ett fat, Alva stod här bredvid och blev helt galen- "Kall koooooj, ill haa kall koooooj!!" så skyndade hon till kylen och tyckte jag skulle ge henne en :) Tur det låg en ensam stackare kvar där då! Tokan är galen i korv!


Min andra sessa är bra ärlig hon fast det mest är bus, bråk o trots just nu...

Ofta när man frågar henne om nått, som nu frågade jag om hon hade varit o kissat på morron "jaa det har jag...." Så börjar hon gå mot vardagsrummet igen.. "...eller nää jag ha ju inte kissat än, men jag tänkte- jag gör det efter frukosten istället, tro det blir bättre det!" Hahaha! Jaha? Okej gör så då! Hon säger ofta osanningen för att sen ångra sej till att säga sanningen *bra det!*


Noll planer för dan, känns trist men vi hittar nog på nått här. Hjärtat slutar ett å så.

Nu frukost!


Av Ida - 25 augusti 2009 18:29

Idag kom min kära älskling hem med en överraskning. Han hade varit på Friskis och köpt mej ett årskort! :D *wohoo* Nu kan jag ta tag i träningen på riktigt igen *väl behövligt*

Tjejerna och jag ha mest vart ute idag. Tog en sväng till Birsta efter Stefan slutat. Provade vinterstövlar till Saga på jobbet hans och till min förvåning då vi mätte hennes fot behöver hon ju strl. 25 nu. Va helt säker att hon fortfarande höll 24 :) Där ser man va fort det kan gå! Det betyder att kanske även nyaste tenniskorna är små med.. Dyrt med växande barn är det. Tur vi kan dela allt vi köper till Saga på 2, då Alva nångång också kommer använda det mesta.


Blev mest svammel o kanske ointressanta fakta det här, men hade visst inte så mycket mer just nu.. ett par bilder kanske :)



Alva o mamma mitt i fredagsstädningen



Osså Jossan och jag mitt i lördags drinkningen ;) *tok*



Av Ida - 25 augusti 2009 07:38

Nu ska jag leta reda på ett mummsigt blåbärspaj recept här. Sagan o jag får sno ihop nått då vi kanske får morronfika sällis av Johanna Marcus och Mille :) Vi passar på medan fröken-morronpigg som vaknade 05 sover en stund..


Var ute och sprang/gick igår kväll och vilken hit det kan bli med rätt musik i öronen! Lasse gjorde sitt för mej och jag hade kunnat vara ute i spåret hur länge som helst. Tills det onda gjorde sej påminnt igen så ja inte kunde springa- inte ens Lasse kunde överrösta min oro..

Tur det är Torsdags snart så man kanske få svar  :(


Det här är en Lasse låt som ligger mej varmt om hjärtat, en högt rankad av alla hans braiga låtar!


Av Ida - 24 augusti 2009 09:08

Ny vecka igen då- och barnens sista lediga! Skönt med ändå lite ångestfyllt. Detta är ju sista veckan för Alva innan det där dagis dagis dagis vecka månader och år...

Ha gått igenom lite i förrådet här och insett att overaller o regnkläder o allt finns i höst/vinter *kanon*

Har även insett att vi faktiskt kan sälja en av åkpåsarna då den är över nu.

Räcker ju med en till Alva då bara hon åker vagn.. Även nå overaller som ska iväg. Tradera beroende på ingång igen då *haha*


Nu har jag 2 trötta grinsillar här, jippi. Ska hitta på nått här!


Gott med blåbär tycker saga


Alva gillar dem också :)



Saga med hinken i högsta högg!



Fikadax


Här var det mysigt!



Av Ida - 23 augusti 2009 19:27

Ja idag ha vi haft fullt upp så det blir endast en (och en sen sådan) bloggning. Vi började dan ute i Matfors och grattade min kusin Linda som fyllt 31 i veckan! Sen bar det iväg till klingstaskogen o plocka blåbär :)

Barnen älskar det. Kommer bilder sen när jag lagt in dem.

I eftermiddag blev vi bjudna på go middag hos bästa Johanna o Marcus Fru och herr Bylund ;) bröllopsmiddags "rester" om man nu kan säga rester om så fin mat *låter halv-illa tycker jag* Så hade vi med oss skiva med bilderna vi tog på dem igår så vi kikade igenom.

Proppmätta ha vi nästan nyss kommit hem och lagt barna i säng.


Gårdagskvällen då föressten! Vi hade såå skoj hos Jossan o bror på kvällningen, sen fick vi känna oss som tonåringar igen då vi åkte bak i skåpet på en van in till stan *haha* typ 8 pers inträngda på campingstolar satt vi :) Fönsterna va igensatta och man såg nada!

Kännde mej som en flykting som åker gömd i lastbil med 100 st andra typ, på Beck-filmer *haha*. Skrattade gott då dem släckte lampan i taket o brorsan säger "ja, dem sa att vi skulle få duscha.." Hemska tanke, men man fick lite den känslan.. gaskammare. Men kul var det, med ett sjukt gäng blir det många skratt!

Dem andra drog vidare på clubben men själv fick jag åka vidare hem. Med tanke på att det är morron mellan 05-06 och typ omöjligt för mej att sova när barnen är hemma även om Stefan tar dem- så kände jag att 01 va nog sent för mej :) Men nu är jag tröttis, kommer nog slockna rätt fort om jag intar soffan här!


Bjuder på bilder från festen om Jossan lägger in några och från skogen imorrn.

Ha en skön söndagkväll!


Av Ida - 22 augusti 2009 16:27

Grattis Marcus och Johanna idag på deras bröllopsdag!

Ha varit rätt svårt att hålla nå såå roligt hemligt :)

Vi for dit idag på förmiddagen och fotade dem. Hade blivit tillfrågad och det va en stor ära! Så synd det öste ner regn (bara ger tur ju ;) så vi inte kunde knäppa ute som de va tänkt. Men nå fina bilder blev det ju, på så himla fina vänner! Såklart börja tårarna rinna.


Så fyller ju bästa Jossan 25 idag och det ska vi dit o fira nustrax! Just nu är vi hos mamma och pappa där barnen var när vi va hos Marcus o Johanna.

Jag hoppas hon blir glad för sin present :D

Sen blir jag kvar hos Jossis och dricker lite godricka ;)


Höres imorrn!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards