Alla inlägg under augusti 2009

Av Ida - 7 augusti 2009 13:36

Är inge piggare idag, men ha lyckats städa av ordentligt iaf. (krävs nog att jag är liggande o inte ta mej ur sängen för att det inte ska bli städat)

hatar att ha skitigt o nu har det varit så allt för länge. Under stefans semester blev de att man alltid hade annat för sej liksom. Men nu när jag är hemma uppe i det igen då spelar det roll!

Så nu är det städat och fint till hjärtat kommer hem och vi har helg!


Är lite avis på Johanna med fam. nu som ligger på beachen. Men kände att det inte va läge idag när jag är dålig + att Alva hade tid på Bvc halv 11 så.. Det blev lite lek här ute på vår gata och uteplats istället. Saga cyklade och Alva blev helt galen när hon upptäckte att vi faktiskt hade både svartvinbär och krusbär vid vår sandlåda *hehe*.


Nu ska jag sätta mej med Saga i soffan, vi sviker hettan ute en stund o tittar på Pippi på de 7 haven.



Av Ida - 6 augusti 2009 20:35

Känner mej totalt överkörd igen. Ont i hela kroppen :( Stefan har också blivit dålig så vi går o hostar och jämrar oss tillsammans.

Jag hoppas hoppas hoppas att jag iaf. kan få kanske 3 timmars sammanhängande sömn inatt(!)


Hade glömt att jag lovat er 1 års kortet på Alvisen. Lägger in Sagas 1 års kort också, lite lika varandra är dem  :) Samma frilla *hehe*


Ska återgå till soffläge här innan det blir sängen.


Lillhjärtat Saga 1 år på barnenshus



Lillhjärtat Alva 1 år



Lite kul att dem har likadana halsband. Guld-ängel- båda fått av mormor och morfar i doppresent :)


Är roliga kort att ha kvar för det visar verkligen precis hur Saga var i den åldern och de där kortet på Alva är verkligen hon också, som vi ser dem dagligen liksom.


Av Ida - 6 augusti 2009 16:00

*Gaaaah* Sliter mitt hår snart om jag inte får sova på nätterna!

De senaste nätterna har Alva vaknat säkert 20 gånger och då skojar jag inte *trött* hon vaknar och är ledsen, vaknar o tappat nappen, pratar och är pigg- allt möjligt! Tröttsamt är det iaf.. Osså morron före 06 på det då, förstår inte hur hon själv orkar! Sen när man inte känner sej 100 själv heller. Men jag tror som sagt inte kroppen tillåter sej själv att bli sjuk riktigt när man går hemma såhär själv med barnen. Precis som man vet att det inte skulle funka om man själv blev liggande. Man slappnar liksom aldrig av så det bryter ut nått, blir bara halvdålig o allmänt slut i kroppen liksom.


Vi drog i alla fall ut till Klingsta idag en sväng på förmiddagen. Mamma och pappa är ute o åker med husbussen dem, men jag fyllde poolen så Saga fick bada lite och Alvan sov i vagnen. Kanonväder idag!

Nyss ha vi varit på willys och nu strax middagsdax.


Kanske hinns det höras mer från mej här idag :)


Av Ida - 5 augusti 2009 21:58

Ja det blir en del filmer när man har vårt ica så nära med alla filmer för 15:-.

Idag lämnade vi igen gårdagens "mammut" som va bra, lite konstig, tankeställare mm. För att hyra "Marley och jag" en- som jag antog tjejfilm och hyrde den nu då stefan skulle fiska..

Oj.. jag är verkligen ingen hundmänniska och kan knappast kalla mej blödig när det gäller hund på film o sådär men hjälp- Vilken film! Den verkade lite seg först, men den fick mej både att känna igen med en och två gånger, skratta och lipa- japp lipa åt en "hundfilm". (Nej hjärtat det betyder inte att vi ska skaffa en hund nu..! ;)

En skön film iaf. se den. Nu ska jag göra som mina älsklingar i livet, iaf 2 av dem- sova!


Natti.

Av Ida - 5 augusti 2009 07:15

Bläää va trist o vakna till regn och grå himmel!

Har dessutom inga planer för dagen, kanske blir det fika med Johanna m. fam. och kanske far vi till Klingsta om inte fam. Hulinder/Pettersson har fullt upp med målning förstås? :)

Nästa sak på tur är frukost. Sen uppdrag- Platta håret! Fast man kanske är dum som gör sej besväret i det här krull-hår-vädret?!


Alva kom med vällingflaskan förut när jag satt här: "Mamma.. lälla" sa hon :) nu kom hon med sagas trosor på huvet o säger "mamma.. komma"

Sagan leker med Alvas vagn hon och blev just sur för nått inte gick som hon ville. Bäst att börja med frukost nudå så fröken blir på bättre humör här..


I det gråtrista vädret slänger jag upp en skinande bild på min nu mer vackraste ägodel *hihi* Trist dock och se hur fort den slits- blivit jätte repig redan. Men säger som Lindiz -Den slits med glädje och lycka iaf.


Av Ida - 4 augusti 2009 17:56

Här kommer fler bilder från mammsens fest i lördags som lovat.


Jag ser ut som ett miffo, men va väl ända bilden jag hade på mej från festen å :)



Svägerskan och Hugosen



LillHullda tror hon skulle haft lite vin! :)



Alvan Sagan o Felixen, jag bakom



Min fina mamma öppnar pressenter och 3 trötta kussar är med!



Här är Alva hos mamms o pappa igår.


Av Ida - 4 augusti 2009 06:47

Känns som den dagliga nedräkningen inför helgen ha börjat igen. Då Stefan var ledig spelade det ju ingen roll om det är vardag eller helg, man gjorde roliga saker och mös på ändå. Missförstå mej inte, jag gör gärna mysiga o roliga saker med barnen själv också, men det blir ju inte samma sak trots allt.. Dessutom är vi ofta billös, men resten av veckan skulle stefan få låna mammas bil till och från jobbet (hon som ha semester =) så det blir bra!

 Känns som jag fått Alvas envisa "förkylning" lite snuvis och en envis hosta. Kände mej överkörd här när jag skulle kliva upp. Berodde kanske även på att jag vart upp till Alvis typ 7-8 ggr inatt med :(


Igårkväll satt jag med kort-sortering hela kvällen. Eftersom jag framkallar alla kort i 3 exemplar hade jag det jag gjorde, å om jag säger att jag fyllde ett tomt album och ändå hade kort kvar så förstår ni kanske hur mycket bilder det blir på ett år tex :) men det är de värt! Älskar att kolla tillbaka i albumen.


Nu ska jag ta min möra kropp och göra välling till Alvan sen frukost.

Ha en bra tisdag så hoppas jag kunna komma med lite bilder här i em./kväll!


Tjing!

Av Ida - 3 augusti 2009 06:43

*Gaaaah* vet inte om det är för att jag känner att Stefan är tillbax på jobet idag som det känns skitjobbigt på morron eller om det är för att Alva är snoris och extra gnälllig :/ Har iaf hunnit bråka med Saga och skällt om 100 saker känns det som och klockan har inte ens slagit 07 *suck*

Men men, dan kan bara bli bättre!

Får ev. fika sällis av Gunilla Rut och Hilde + att jag har bilen idag så kanske far hem till mamms och papps en sväng. Är ju soool idag :D


Kommer lite bilder från igår:


Glass och jordgubbar blev det till erterrätt igår



"Alva-glass" fick vi äta allihopa :)



Hahah såhär kan man ju ligga när man ska sova, längst ner i fotändan!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards