Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Rubrik-torka

Av Ida - 12 oktober 2009 16:49

Tjing!

Blev sen-bloggning från fröken idag. På morron fick jag mej en fika hos Johanna, älskar våra morron-fika-stunder. Inte bara för att jag få rå om bästa Johanna en stund, utan även för att jag får nå timmar för mej själv. Sätta mej i bilen, åka själv och bara vara Ida en stund Glad

Efter dagishämtning blev det en tripp på Ljustadalens Vårdcentral. Det ha varit ett fall av virus-hjärnhinneinflammation på lövhyddan, så vid hosta, feber eller andra symptom skulle man uppsöka Vc. Tyckte det va läge att hellre kolla en gång för mycket då båda tjejerna hostar. Som jag trodde så var det bara den vanliga höstsnuvan, tack o lov! Dock fick vi känna oss som pestsmittade ett tag där.. När man har barn vet man hur kul det kan vara att sitta i ett vanligt väntrum med dem länge(!) så jag frågade om vi fick sitta på Bvc-sidan där det iaf. är kana, dockor, böcker o annat kul. "Ja visst" fick jag som svar, för att sen- just som barnen sken upp och insåg att de skulle få en lekstund- bli stoppade. Damen från receptionen kom rusande. "Jo, just det, är ni förkylda?" "Eh, jaa..?!" "Då får ni inte vara på Bvc-sidan!" Nähe, okej... lätt att förklara för 2 leksugna barn att vi inte fick vara där.. Som tur var va ingen annan där heller, så jag fick sno ihop nått i stil med att de va "stängt" där just då. Ingen fick vara där.. Rynkar på näsan Som tur är har dem rätt lätt för att ta sånt och få ändrade planer.


Hämtade Stefan på jobbet och nu ha vi ätit middag. Blir nog inte mycket mer idag. Ingen måndagsträning, trängas med 100 andra iaf. Få bli imöra! Nu är det bråkigt här, ska avsluta.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 12 december 2012 19:15

Lååångt mellan gångerna här. Vet liksom inte vartiden tar vägen.. Jobba, hämta barn, middag och natti natti. Helgerna springer ju förbi och just nu är tillvaron kanske lite extra mycket indelat i veckor för vår tid här- Vi väntar nämligen tillöknin...

Av Ida - 29 september 2012 19:30

Mina vänner- Lovade er ju fler bilder från bröllopet. Här kommer några              Finaste underbara ungar!          Alla bröder :)     Underbara familj!         Min galet snygga "Dressman" man                  Mi...

Av Ida - 22 juli 2012 14:02

Så var man då fru Hulinder   Det är svårt att beskriva den där Lördagen i ord. En av de lyckligaste dagarna i vårt liv, helt klart! Fjärilarna som infann sig i magen ska man inte tala om, när kyrkklockorna ringde innan dörrarna skulle öppnas i kyrkan...

Av Ida - 13 juni 2012 22:09

Insåg precis att jag inte bjudit er på min galna möhippa som mina underbara vänner bjöd mig på den 5 Maj! Jag misstänkte ingenting just den här morgonen, men jag hade ju fått ett brev på posten ett par veckor innan att det var dax att packa väskan-...

Av Ida - 13 maj 2012 17:02

Våra fina sessor har fyllt år! Vi, hela familjen fyller år inom loppet av 2 månader (!) Det är galet! Tänkte bjuppa på lite bilder på de finaste jag har        Sagas dag 22 April!       Såhär glad blir man när man ääntligen får Trassel-...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Blogkeen
Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se