Alla inlägg under oktober 2009

Av Ida - 26 oktober 2009 18:13

Oj, idag ha jag verkligen inte hunnit med att skriva av mej! Blev morronfika hos Johanna (sällan, måndag =)

Sedan hämta töserna mina och fara direkt till mamma o pappa. Mamma slutade tidigt och ville träffa oss, vi henne med förstås Glad

Blev lite shopping igår på Gangstar partyt. Madde som höll i det igen Glad  Man skulle ju kunna handla ihjäl sej, men ja- man får ju begränsa sej. Julklappetider o allt. Men i Feb. kommer ny kollektion o då ska jag ha partaj igen!


Hahaha måste berätta. Vi höll på att skratta ihjäl oss åt Alva här nyss. Stefan retade henne o kramades o pussades massa på mej, då bli hon såå avis och sur. Hon kom fram o skulle sära på oss och skrek. Sen såg man på henne hur hon fick en idé, gick till Saga i soffan och drog världens "ramsa" "Sada, dää bla bla bla bla bla pappa å mamma bla bla bla bla, Sada!" Vi förstod att hon ville att Saga skulle komma och hjälpa henne få loss pappan från mamman och ge henne till sej själv. Hahaha hon har så himla mycket viktigt att berätta o prata om Alva nu. Kommer alltid långa utlägg om allting och bara massa galle mattias mellan de ord man förstår. Men hon tittar verkligen på en, gestikulerar o pekar och nickar o skakar på huvet!

Vid middagen oxå, då berättade hon att Saga hoppade från bordet sitt ner i sängen  sin å det får man inte! Hon visar så bra med hela kroppen så vi förstår henne- oftast. Man förstår vad hon vill få sagt, det där emellan vet nog bara hon Kyss Sen stod jag där o såg va Saga gjorde och sa åt henne, så jag visste lite innan vart hon skulle komma *sötproppen* De säger på dagis också att hon har lätt att göra sej förstådd *kul*


Näe nu ska jag snart ta å lägga mej o läsa för Sagisen här.

Go kväll!

Av Ida - 25 oktober 2009 08:23

Jag ha verkligen haft en värdelös natt! Sover helt kasst när Stefan inte är hemma. Vaknar typ varje kvart och tittar på klockan. Han var hemma runt 03 och då hade jag varit in till Alva 3 gånger tror jag o till Saga som hade ont i munnen- 2 gånger. Hunnit hämta Alva till mej och lagt tillbaka henne i sin säng då hon bara bökar runt hos mej.

Så jag vet inte vem av oss som är tröttast idag, Stefan klev nyss upp, jag klev väl upp för 3 timmar sen, men jag är iaf. inte bakis *weehooo*


På schemat är det kalajs i Ljustorp hos Erica först, om hon oxå vaknat till liv när Alvis ska sova efter lunch. Glad

Saga ska på gympa med Stefan idag, mamma kommer och hämtar Alva, skjutsar mej till Johanna som har klädparty kl- 17! Ska bli såå najs att göra nånting iväg själv!


Jag o Lindis hade mys igår. Filmen kände jag igen och insåg rätt snart att jag faktiskt sett tidigare, "I hennes skor", men den är bra så det gjorde inget. Såg den, åt gotta och surrade massa. Strax efter 23 for hon hem och jag gjorde kväll.

Nu ska jag glo runt i era bloggar och sen börja leta fram kalaskläder till girlsen.


Skön Söndag på er!

Av Ida - 24 oktober 2009 17:42

Idag blev det så att Stefan jobbade och jag o tjejerna for ut på ön till min kusin Nina och barnens tremänningar Sofie o Charlie och hade mys! Barnen lekte bra utan bråk (rätt ovanligt för de 2 blonda töskopierna =)

Va mysigt att ha en "kusindag" det blir alldes för sällan! Nu ha vi kommit överräns om att vi ska på bio med våra äldsta barn tillsammans nånting! Saga kommer älska det tro jag.

Efter Alnö insåg jag att de va gott om tid innan Stefan slutade så vi mellanlandade hos Johanna Thea o Mille oxå!

Där lektes det oxå bra utan bråk *glad*


Inte nog med att man fått rå om en kusin idag, jag ska få rå om min kusin Linda ikväll med. Då Stefan ska ut med jobbet så ha vi tjejmys med tjejfilm här Glad

Nu ska jag mysa med mina tjejer här innan de är natti natti för dem.


  
Min kusin Linda i sommarsken -2005

  
Min kusin Nina med sina sötisar på Alvas dop -2008


Av Ida - 23 oktober 2009 18:14

Fredagsmyset är framme, ljusen är tända och barnen är ny badade och godis-hög Glad 

Fick morronfika-sällis av svägerskan och sen ha de inte alls hänt mycket idag. Drog in garderoben på plats o Alvas kläder fick flytta in. Blev kanon!

Fick lovely post oxå från bästaste bästa "Miss C" ! En present till en tjej som fyller på söndag, men även JAG fick present Skrattande ett jättefint hängsmycke, ett hjärta. Ska knäppa på det o lägga in. Idag läggs in bilder på galna barn istället.


Trevlig helg hurrni! 

  
Finaste Sagan Kyss


  
Galnaste tigern *haha*

Av Ida - 23 oktober 2009 06:38

Japp det blev ju Birsta och garderoben inhandlades! Även galjar till den, nya penslar till Saga och 2 vita korgar ner till hallen. Jag fick hjälp av Johanna o Marcus att få in åbäket i bilen, men jäääklar va de vägde när jag skulle få in det hemma! Tur man är stark *haha* (o tjurig kanske...)

Tänkte ju blogga igår kväll med, men fastnade med en ikea montering att svära över *haha* Näråå det gick hyffsat! Jag monterade o monterade o hjärtat hjälpte mej med tex. dörrarna, det hatar jag. o lyckas få den rätt o stänga prercis lika *hej å hå*! Fiiin blev den iaf. o sen idag ska den in på Alvas rum bredvid samma bokhylla o kläderna ska gå flytta in.


Det blev en liten snabbhandling på Ica maxi innan vi for hem. Sprang på en rea låda o Alva hittade mjukis vove (ovanligt) som hon blev kär i. Saga hittade en Barbie och ett gossedjur hon, men fick välja en sak. Gissa vilken Glad Hennes allra första Barbie docka- i brällopsklänning- Det är Törnrosa tydligen. Å på hennes 3 o ½ års dag!

Barbie för 50:- o vove för 30:- är lagoma priser det!


Morgonen ha inte varit nån dröm direkt. Alva vaknade strax efter 05 o när jag gick in för att plocka upp henne då hon blev för högljudd så insåg jag att hon va dyngsur- i bajs Förvånad Bara vatten- ursäkta tetaljerna..

Undra vad hon fått i sej för fel igår då?! Inget hemma iaf är jag säker på. Nu kan man ju va lös i magen ändå, men Alva har Aldrig nånsin bajsat igenom i sängen sådär tidigare!

Nåja, från bajs till- Frukost *hehe*


Ha en skön Fredag!

Av Ida - 22 oktober 2009 07:53

Ha nu åkt med Stefan till jobbet så vi har bil idag. O vet ni- Dem köade halv 8 till Toys ´r us som öppnar 09 *oj oj*

Måste va nå riktigt bra erbjudanden dem är ute efter Glad

Efter jag lämnat tjejerna bär det av dit ut igen o möter upp Johanna, Marcus & Mille!

Resten av dan få vi se vad det blir, hämta Stefan 15 då iaf.

Kollar veronicas blogg och blir grymt avis på dem som är i Las Vegas just nu! *vill oxå* Tungan ute


Nu ska jag snart klä på girlsen igen o traska till dagis. Nackdelen med att åka ut till Birsta med Stefan så man har bilen, vi är ju hemma igen typ kvart i 8, alltså är de en halvtimme till vi går till dagis då.


Ha en bra Torsdag mina vänner!


Av Ida - 21 oktober 2009 09:29

*burr* -5 visade termometern på då vi traskade till dagis imorse. Bara att söka fram varmare vantar o vinterjackor till barnen först. Tycker det känns bäst att det finns kläder att välja på för fröknarna (pedagogerna.. jag vet =) då dem ska gå ut. Galonfleece, vanlig fleece + "överdragsjacka" eller vinterjacka? Är ju så upp o ner i vädret så man vet ju inte själv vad man ska ha på sej. Tog iaf. på mej min vinterjacka imorse för första gången. Nu vill jag ha snö så det blir lite ljust o mys! Glad


Det blev willyshandling, i vanlig ordning den 20:e igår. Annars inte så mycket. Vill träna men känner av halsen så det är väldigt onödigt.. tyvärr. Vill bara köra järnet nu!


Nu ska jag sätta mej o trixa med filmerna på barnen, va längesen jag la in alla nya klipp o redigerade!

Kan bara prata massa gott om videokamera! Ha varit guld värt nu när man har barn tycker jag. Fotografier i alla ära, men film är ju film. Man glömmer så fort hur liten dem var, hur dem såg ut när dem började äta, sitta och gå osv. Saga älskar att sitta och titta på de där gamla filmerna!

Så nu blir det "Studio 9" för hela slanten en stund.


Av Ida - 20 oktober 2009 08:03

Här ha vi vart på gång tidigt. Skjutsade Stefan idag med så vi kunde ha bilen, även fast jag inte hade tänkt det först. Men Jossan lockade med en morronfika och vi ska ju ändå handla där ute i Birsta efter Stefan slutat så.

En ikeafika tar jag gärna en annan morron Johanna, kändes mycket med 3 birsta svängar idag..


Föräldramötet va okej igår. Jag tycker nästan mer o mer om dagiset då jag varit på föräldramöten för dem har en sån jäkla bra verksamhet o sättet dem jobbar på med Reggio Emilia. Många andra förskolor gör studiebesök på Lövhyddan då dem är en av de mest drivande förskolorna *kanon*


Nu ska jag byta en bajsblöja här sen gå på dagis!

So long.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards