Alla inlägg under november 2009

Av Ida - 16 november 2009 17:27

Fy va jag mår pyton. Kämpade mej genom jobbdan, men det va inte roligt. Nu ska jag bara kurera mej o bli frisk.

Rynkar på näsan Känns att man är sjuk väldigt sällan då man väl blir det ordentligt...

Av Ida - 15 november 2009 14:27

Efter en skön natts sömn så känner jag mej piggelin idag! Va underbart att få somna om när jag vaknade av min automatiska väckarklocka inom mej, klockan 06.

Halv 9 vaknade vi och det gjorde nog susen för min förkylning oxå. Nu är jag bara snoris o hostis (Alla tro ju man ha svininfluensan bara man hostar känns det som...)


När vi hämtat våra små änglar (ja, dem är ju sånna jämt hos mormor och morfar förstås, vilket är bra iofs. =)

Så åkte jag o Sagan ner på stada och mötte upp Jossan o pojkarna och gick på Spöket laban bio Glad

Det var en förväntansfull Saga som för första gången satte sej i salongen med sina popcorn o sin festis vill jag lova! Hon gillade det o det var en lagom film på 44 minuter. Barnen hann liksom precis börja få lite kryp i benen.

Snart är det dax att sno ihop lite soppa här innan det är dax för gympa. Har en känsla av att det är en toktrött Saga som somnar på stört ikväll!

Av Ida - 14 november 2009 17:02

Nu ha vi lämnat våra småhjärtan hos mamms och papps och hunnit mula i oss kinamat och druckit lite vin Glad

Skönt att bara vara. Man behöver det, även om man såklart längtar smått ihjäl sej imorrn när man vaknar!


Nu blir det bad Skrattande

Av Ida - 14 november 2009 07:51

Oj, jag bloggade visst inget alls igår! Första dan sen jag började blogga. Fredag den 13:e och inga olyckor Glad

Möjligen att jag åkte på att bli sjuker. Kände mej inte 100 sista timmen på jobbet och idag är de bara värre. Ont i hela kroppen, halsen och huvet *suck* Hoppas det ger med sej. VIll inte missa nå jobb nu när man äntligen ska få en ordentlig lön!!


Strax ska Stefan fara med sin pappa o köpa en bil nånstanns söderut.. blir till o hitta på nått för mej o mina sessor.

Hoppas inte mamma är sämre idag (hon hade oxå åkt på nå skit) så girlsen kan sussa där inatt.


-So long-

Av Ida - 12 november 2009 19:45

Idag grattar vi Felix, min kära brorson på hans 3 årsdag och vår lilla Alvis på hennes 1 och ½ årsdag!!

Ha nästan nyss kommit från kalaset i Klingsta. Lillpruppen hade fått mycket fint, hoppas han kan sova gott med nya stora täcket han fick av oss! kändes ju knappast som den roligaste presenten att ge bort till en 3åring, men kanske nå behövligt, känns som leksaker inkommer ju liksom ändå. Så blir det jul å Glad


Annars så ska man väl snart inta soffan här i vanlig ordning och bägge barnen sussar sött.


Imorrn är det FREDAG!! Weeehoooo!



Av Ida - 12 november 2009 12:23

5 minuter till lunch, å jag är sååå hungrig!!

Av Ida - 11 november 2009 19:01

Som jag nämt förut är jag ingen jätte fan av matlådor. Måsta göra denna extra mat för att packa i låda o ha med till jobbet. all mat man äter går ju typ inte att ha med heller. Men idag ha jag o hjärtat tillsammans varit effektiva på den fronten. När vi kom hem hade han förberett- skurit kassler och så ställde han sej o gjorde pannkaka till dagens middag. Därefter snodde jag ihop en grymt go kasslergratäng som vi ska ha med i matlåda imorrn! Känns skönt.


En tanke slog mej idag på jobbet. Tänk vilket hus sjukhuset är. Jag har aldrig varit så förjust i det, kanske lite "sjukhus-rädd". Många känslor sen farmor och farfar dött där och vi ha haft sån "farvälstund" vid kistan i ett typ kyrkorum. Så ha man tagit en annan ingång- Dörren med texten "FÖRLOSSNINGEN" ovanför. Den med glädjen, de obeskrivliga vi genomgått med 2 styckna förlossningar i huset. De mysiga 2 dagarna på patienthotellet med Saga-bebis. Sen Jobbiga besök på akuten med tjejerna och nu rusar jag ingenom huvudentrén på mårnarna tillsammans med flera andra som arbetar i huset. En i mängden som ser detta som sin arbetsplats och inte det där känslo-huset.

Tänk att när jag sitter där och jobbar föder nån barn nå våningar upp, nån får en spruta, nån ligger nervös på operationsbordet, en ung tjej kanske tar ett beslut om att välja bort ett litet liv, en annan kanske precis då somnar in och tar slut.

Sjuka tankar är det...



Av Ida - 10 november 2009 19:20

Ikväll är Stefan på knivkurs i vanlig ordning. Ha fått sett nå fina resultat iaf. han är duktig på att göra knivar som sin morfar mitt hjärta!

Mina minisar ligger i sina sängar och sover, Alva sover iaf. Saga har fullt upp med att bädda ner alla gossedjur på rätt sätt i sin säng. Tur hon ha en stor säng och knappt tar upp en fjärdedel typ Glad


Jag ska nog inte inta soffläge än för då är risken för stor att jag brinner av innan Desperate, å det går inte för sej!

Dan på jobbet flöt på, men det känns att det blev mycket dator-sittande å regga in idag. Stel i kroppen.


Nästa vecka händer nått stort för Sagisen. Hon och 2 kompisar ska nämligen få flytta över på röd. Nästa avdelning i huset och därmed den näst sista.. Min stortjej! *Galet* I början va tänket att hela gruppen ska flytta med sina fröknar från avdelning till avdelning, men det har inte funkat då det kommer nya barn hela tiden på respektive avdelningar o nu kommer 2 eller om de va 3yngre till Blå och då får de som står näst på tur, o kanske är i mest behov av att få utvecklas vidare med större barn flytta. Det känns både bra och dåligt. Bra- för att jag vet att Saga är långt fram i sin utveckling och kommer älska de nya utmaningarna på Röd. Dåligt- för att jag vill gärna behålla dem fröknarna som hon alltid har haft, vilket nu inte blir fallet.. De kommer ju ikapp nästa höst, då resten av gruppen blir Röd, men till dess ska de här 3 tjejerna ha nya fröknar- som inte följt med dem sen start *trist* Men det blir nog bra..

Jag är lite vemodig för att jag inte kommer vara med om detta också. Men som sagt är jag glad så länge jag får jobba så mycket som nu! Så är det tur att jag ha sån bra älskling som kan berätta allt som händer (ja, både en 3 åring och en 27 åring ;)


Nu hör jag att "halv åtta hos mej" börjar. Det kan man ju faktiskt se- Sittande då så inte ögonlocken går igen Flört


  
Sagan ha byggt en kojja mellan soffan och fotpallen- undra just om de är kojj-bygge på dagis nu..


   
Hullda är glad att få äta kräm en morron Skrattande


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards