Alla inlägg under november 2009

Av Ida - 10 november 2009 05:56

Inte direkt igår som jag va uppe före båda barnen och kan göra mej klar i lugn och ro! Härligt är det.

Men ska tilläggas att Sagan sover i våran säng sen typ 03, därav ha jag sovit som en kratta. Ha aldrig behövat ställt klockan den här tiden jag jobbat heller trots att jag klivit upp 05:30. Rätt sjukt när man tänker efter, vaknar inte jag av barnen innan så vaknar jag själv som en klocka...


Nu, frukost i min ensamhet- i lugnet

Av Ida - 9 november 2009 18:29

Här hemma är vi stolta just nu! Alvisen ha gjort nr. 2 på pottan i eftermiddag Skrattande Så duttig så! Hon ha aldrig fått till nån kissning där, började stort *hehe*


Känns som jag ha en tråk-blogg just nu, där jag bara radar upp va vi gör. Men det är ju mycket vardag just nu.

Längtar som 17 till jul nu. Advent så man kan byta till julgardiner o ta fram lite julmys! Ser fram emot jul lite mer för varje år, förmodligen för att barnen blir större och strörre och förstår mer.


Pratade med mammsen nyss och hon lovade oss barnis på lördagkväll *lovely* Är så tacksam att dem vill låna våra bästa så vi får sova ibland! Få se om det blir nå middag på stada eller bara hemmamys i soffan.

Nu ska jag borsta gaddarna på min största sessa här hjärtat lagat matlåda till imorrn han! Kyss


So long!

Av Ida - 8 november 2009 18:13

Idag ha vi grattat vår bästa pappa Stefan Kyss Han fick ett kit med parfym, deo och duschcreme av sina tjejer tidigt imorse. Sen ha vi hunnit med att fika hos Johanna, va i klingsta o gratta min fader, varit på Hm och fått byta min klänning och sist nu i Gångviken hos Stefans mamma o pappa på middag.


Badade barn sitter nu o kikar på bompa och vi ska avrunda helgen framför Ensam mamma och sen stupa i säng känner jag!

Ny jobb-vecka stundar Glad


Hoppas ni haft en skön helg allihop!


  


Våran bästa pappa!


Av Ida - 7 november 2009 08:43

Hahaha Alva är så rolig, såg hur hon surna till vid frukosten imorse osså skulle hon inte ha nått av det vi erbjöd.

Så säger hon "Mamma o Sada ha lass!" Jag och Saga åt fil och jag åt ur en tallrik som jag inte brukar ha fil i Glad LIllfisa trodde minsann att vi fick glass till frukost och hon blev utan!


Annars idag då. Det blir en tur till Birsta, inhandla lite smågrejer och se om klänningen min kommit in i fler storlekar så jag kan byta den. Kanske det blir en Klingsta visit när Alvis ska sova efter lunch? Ha ni kaffe mamma? Flört


Det va sååå underbart skönt att få ligga o dra sej i sängen till halv 8 idag! Då ha jag redan varit på jobbet i 40 minuter här i veckan. Barna vaknade före 06 och Alva ha haft bråknatt, men känner mej pigg och glad idag!


  
Små sessorna dukade upp till picknick i köket häromdan. Kyss


  

Av Ida - 6 november 2009 17:53

Åh va man kan njuta så mycket mer av helgen när man jobbar Skrattande Nu känns det som jag vill göra hundra saker medan vi är lediga tillsammans!

Ha haft en rätt lång dag på jobbet kändes det som, men de är väl för att det är fredag. Tog den sena lunchen från halv 1 till 1, sen blev det (extra) lång mys-fika kl.14 idag. Ha haft skratt-attacks-dag idag, så himla mycket som blir roligt då *haha*

Åh har hittat bilder på oss från Ladies night på Marias blogg *hihi* Tänkte knycka några o bju på här, men de gick inte. Få se om jag får dem så ska jag lägga in!


Å så nu är min högsta önskan att barnen sover till halv 8 imorrnbitti, vaknar glada och pigga (önska och drömma få man va? =)


Ha en skön fredagkväll nu, det ska jag o njuta njuta njuta!

Av Ida - 5 november 2009 16:46

Just nu känns det som de är de ända jag gör. Orkade inte ens hålla mej vaken o se slutet på Arga snickarn igår Rynkar på näsan

Hjärtat lämnar och hämtar barn och lagar mat, mina gamla sysslor. (iaf. hämta och lämna.. =)

Jag är otroligt glad att jag få jobba, det är bara de att det ha just nu vänt upp o ner på våra barn att gå heltid på dagis. Men men de går nog till sej snart * I hope *

Som ni skriver va bvc säger om Alvas nätter ja. Just nu ja vi typ inget bvc då vi står mitt uppe i ett byte av Vårdcentral då granloholms stänger. Alvas allgergier ha vi varit på barnmottagningen med och de är dem jag känner att vi ska prata med. Ska bara få tid att ringa dem/stå i telefonkö nån morron. Just nu känns det som allt utanför jobba och sova- umgås med barnen mellan dagis och sängen har dålig prio. Men ska boka in oss så vi får träffa dem på barnmott. måste ändå få mer kött på benen om hennes soja-allergi!


Nu ska vi snart äta här och jag ska va lite social.

Kanske kanske hinns det skrivas mer sen, om jag inte tvärslocknar i soffan efter en dusch!

Av Ida - 4 november 2009 18:54

Vill tacka igen för alla nya grattis till jobbet- kommentarer. Det värmer! Fullt upp på jobbet idag igen *skönt* Glad

Handling på willys efteråt och sen ha vi bara varit. Barnen är så trötta efter långa dagar på dagis, så de stupar i säng! Dessvärre är nätterna värre än värst nu med Alva (som sagt, känns som jag bara mal på om det..) inatt fick jag o hjärtat 4 timmars sömn mellan 22 och 02, sen låg hon vaken o bara grina hos sej eller snodde runt, surrade och va allmänt rastlös i vår säng tills det va dax o kliva upp *suck* Det kändes på jobbet idag å, trodde jag skulle somna ett tag. Tur man ha roligt folk där att toka sej med och som får en att skratta så man är vaken!


I helgen var vi sugna på en middag med Johanna och Marcus ute på stada. Pratat om det ett tag att de skulle bli denna helg isf. Vi får se hur det blir, ha inte planerat nått mer kring det. Vet inte om mamms o papps är barnis sugna 2 helger i rad heller? Flört


Nä nu ska jag slänga mej på soffan och vänta på sköna, nä jag menar -arga- snickarn´! Tungan ute

Av Ida - 3 november 2009 20:43

Ja, det är inte blogga 2 gånger om dan nu precis, mamma! Glad Jag ha jobbat å stått i idag med. Det är så kul att ha nått att pyssla med, göra nån nytta på annat ställe än hemma! Som sagt så har vi det vi gör där. Tänk att nå så läskigt som svininfluensan skulle ge mej ett jobb(!)

Åkte till o med buss imorse. Då Alva jäklats halva natta o varit vaken mellan typ 02 och 04:30 så sov hon då jag gick vilket kändes sååå konstigt. Ha ju aldrig hänt förut. Van att få snusa på mina sessor då dem vaknar. Men jag begav mej med raska steg till ett totalt öde Granloholm centrum runt 06:30, bussen kom strax där efter. Hyffsat skönt ändå, kliva på buss typ 2 minuter bortanför vår dörr hemma och kliva av typ 20 sekunder utanför dörrarna på sjukan! Kanon. Hem däremot var det skönt att hjärtana kom och hämtade mej, då vill man bara hem fort. Skönt att slippa sitta på buss som ska stanna på varje hållplats då. Om möjligheten finns att slippa förstås.


Nu ha jag haft en av mina bästa här på kvällskopp. Jossan kom o surrade lite med mej när Stefan är på knivkurs. Helt otroligt att Saga somna så fort fast vi fick sällis Glad

Imorrn kommer den andra av mina bästa hem- Johanna!! Som jag längtar efter er stumpan! Hoppas vi hinner ses nå på tor em. kanske?


Nej, nu - Desperate!


Kramis!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards