Alla inlägg under december 2009

Av Ida - 8 december 2009 17:23

..Sägs det. Alltså måste jag ha förlängt mitt med flera år idag på jobbet! Det började på lunchen, o sen bara fortsatt. Ni vet sådär när man så gärna vill hålla sej men det bara bubblar o till slut rinner det över och man tjuter så tårarna sprutar!   

Välbehövligt kände jag och dan på jobbet bara försvann! Den här tjejen är inte klok hon, kan vända vilket tråkdag som helst!


Saga sjunger för fullt här hemma, Alva hänger på. Saga kan verkligen ALLA lucia sånger, utan och innan helt rätt! Alva sjunger de hon kan hon, man får höra nya sånger varje dag. Just nu är det "Liiten konte titta uuut... hjälpa hjälpa hjälpa... komme komme komme... handen diiin!"   


Annars väntar jag fika sällis av Jossan Ska bli majsigt!



Av Ida - 7 december 2009 18:11

Inte för att det va nån hemlis, jag visste ju att Lasse är bäst o igår va inget undantag! Helt underbar spelning, som vanligt. Om man ska klaga på nått så blir det förbandet (som alltid är alldes för länge när man väntar på Lasse) Även kaoset som rådde då man skulle få ut jackorna när allt va slut. Tror de va 4 pers. som jobbade med att hämta ut dem och dem va nog segast i stan. Väntade säkert 20 minuter.

Man skulle nästan kunna tro att jag skrivit detta om kvällen, men undantag att vi stod och inte satt    


Dan på jobbet gick tokfort idag tyckte jag. Skönt!

*hahaha* Nu jagar Alva sin skugga på väggen här, går åt sidan o tittar på skuggan och försöker smyga ifrån den liksom. Sagan ser Bompa, Stefan är hon sin morfar och jag ska snart göra välling här.


Ting!


  
Hade ingen kamera med igår så bjuder på en gammal bild. Tonhallen är helt klart bättre än sporthallen!

Av Ida - 6 december 2009 09:51

..kvar till insläpp!!!   Härligt att Lasse även drar ut på en sommar turné som man kan gå på!


Här hemma ha Saga haft dockteater för oss, fixat ett fågelbo med fågelägg som snart ska "knäckas" säger hon *hihi* även ha vi hunnit smaska glass   

De närmaste planerna här hemma är lunch och sen åker vi till Klingsta o har bagardag. Hjärtat åker o jobbar han   


Lägger in bilder lite senare tänkte jag.

Av Ida - 5 december 2009 14:56

Full rulle ha vi haft är på förmiddagen. Sagas första kompis Amilia har varit här. o min kompis Erica förstås    Dem leker bra, o alltid är det fullt ös *puh*

Nu varvar hon ner med en film och Alva sover, blev sen sovning då hon vägrade sova när vi fick främmande (inte så otippat =)


Nu klurar jag på om hjärtat slutar 16 eller 17.. Hoppas förstås på 16 så vi hinner äta nån middag i hyffsad tid..


Brukar inte längta till Söndagar, men det är svårt att låtabli den här helgen!!   


Av Ida - 4 december 2009 19:20

Dagen på jobbet gick fort idag. Det är rätt skönt att få sakna barnen lite, det händer ju inte direkt när man är uppe i dem 24/7 då man är föräldraledig. Skönt att komma hem med lite extra tålamod och så. Fast nu ha jag en rätt låg period ändå, känns som jag/vi ha noll tålamod och humör, när man kommer hem är barnen trötta, hungriga och därmed gnälliga och bråkiga   

Men men, om de kunde komma lite snö- bli lite ljusare kanske man skulle bli piggare oxå.


I helgen ska Stefan jobba. Jag och tjejerna ha lite planer iaf. Blir bakdag hos mamma o pappa på söndag *mys* Sen lurar jag på en tripp på norrabergets julmarknad imorgon. Sen ha vi förstås vinterns happening på söndagkväll-

Lars Winnerbäck!!

 

Bästa mamma är här med tjejerna då.

 

Nu ligger Sagan o sjunger julsånger i sängen, sista försök att hålla sej vaken liksom. Vi ska väl snart ta fram lite fredagsgotta!   

 

~Trevlig fredagskväll~

Av Ida - 3 december 2009 20:13

Wohooo, här hemma ha jag precis slagit in en massa julklappar som just inhandlats på en mysig tripp i Birsta med Jossan! Kan tyvärr inte säga att jag är klar, men kan påstå att jag kommit en bra bit över hälften, å klapparna till tjejerna är klara + deras juloutfits, Inte illa!   Jag fick bli en sån där mamma som köper lika kläder till sina barn *hihi* Men va så himla fina klänningar på Kappahl o till 30% dessutom(!) *gillas*

Hittade även en julis till julklappsbytet på jobbet. En klapp, som bestämt- för 50kr- på bokstaven Ö...   


Stefan ha dragit iväg på jobbet nu på en liten personal-julkväll. Själv ska jag nog brinna av i soffan som det känns, å vara lite nöjd med mej själv- Fredag imorrn å!



Kan redan se mina små sessor i dessa   


Av Ida - 2 december 2009 18:52

Idag blev det jobb till 17 för mej. Jag tog det idag då ändå de roligaste människorna jobbade till 19   Kändes nästan som jag skulle kunnat dragit en 12 timmars o jobba till 19 då jag väl va där senare. Men vill ju hem till mina älsklingar!

Stefan gjorde middag till barnen bara o nu kom jag på att vi inte ätit än. Få bli en nyttighets "frukost-middag". Inte det bästa, men ibland få de bli så.


Imorrn blir en bra dag. Jossan o jag ska göra Birsta på eftermiddagen/kvällen. Köpa de flesta julisarna hoppas jag! Får ju lön dan före julafton o då vill jag inte gärna ha stressen kvar..


Nä men en "fruidda" i magen nu på det här så   

Av Ida - 1 december 2009 19:22

Jupps, här är det lugn o ro. Stefan är på sin knivkurs o pysslar och barnen sover. Saga sa precis att hon inte kunde sova "Jag ooorkar inte sova!" hahaha snacka om att försöka med allt. 1 minut senare sover hon!   

Ha haft en bra dag på jobb idag. Skrattat och skrattat. Kan faktiskt påstå att även fast det bara är tillfälligt nu o inte alls "mitt jobb" på så vis, men detta är de roligaste jobb jag haft! Inte alls de roligaste arbetsuppgifterna, men snacka om att arbetskompisarna gör jobbet! Önska det varade faktiskt. Ska sätta mej ner och skriva hur jag vill jobba jul o nyårs veckorna.. Vill ju förstås jobba mycket, men samtidigt vill jag inte så gärna ha tjejerna på ett annat dagis mån-ons nyårsveckan. Så blir det mellandagarna tydligen. Stefan jobbar ju så. Få se.. Tycker liksom inte att mellandagarna är nå speciellt. Allra minst när man redan få fredag lördag söndag ledig efter jul.


Ska även sätta mej ner och skriva ett brev. Ja, ett vanligt hederligt brev per post. Till en gamal människa, säger inte mer just nu.

Så vänta in Desperate förstås!   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards