Alla inlägg under januari 2010

Av Ida - 21 januari 2010 19:28

Inget större fel på mej, mer än att jag inte hade ork att blogga igår.

Fick dessutom ett samtal på jobbet kl. 09 att min läkare va hemma med vård av barn så jag fick komma idag istället, det gick väl bra?

Jodå, förutom att jag sett till att ha bil så jag kunde ta mej dit så smidigt som möjligt, lagt i pengar i biljettautomaten endast till kl. 11 då jag skulle fara (jo, jag fick ju gå ut o lägga i mer, inte hela världen- men de är en bit från sjukhusarkivet ut på parkeringen lååångt bort *morr* ) och kände mej allmänt laddad och inställd på det hela, men visst- Det blev idag istället.

Läkaren tryckte mej på bröstkorgen så jag trodde jag skulle dö alltså-

"Ja det här ska ju kännas, för jag tar ju i, men de ska inte göra ont, gör det de?"

-"Eeeeh- JA!" Så muskelinflammation var väl va hon trodde. Ekg visade inget konstigt  *Pheeeuuu*   Lite nervig blir man ju, känns inte direkt som man har massa tryck över bröstet då man ha inflammation? Men- Hej - va vet jag?    skrattar åt den kvinnan på "halv 8 hos mej" alltså som uttrycker sej så ungefär 100 ggr under 1 program(!)


Nej, nu ha jag sökt jobb här vid datorn länge länge och ska titta på just det där programmet.

Fredag imorrn!!

Av Ida - 19 januari 2010 20:45

Har haft min Jossan här på en kvällskopp! *mys* Stefan är hos en kompis, o barnen sover.

Imorrn få jag se om jag tar bilen på jobbet, Stefan kunde få åka med Jossan. Men vet inte om de är värt nästan en hundring i parkering.. Jag ska på Vårdcentralen mitt på dan, känns ju hyffsat mycket smidigare att ha bil då, kanske inte förlorar typ 2 h. arbetstid då, med busstider och allt som ska klaffa annars. Vi få se hur de blir.

Är väl inget större fel på mej -hoppas jag- om dem inte säger att jag måste åka upp akut på sjukan o få ett nytt hjärta eller så. *Hemska tanke* Har länge haft som ett tryck över bröstet titt som tätt och när de aldrig vill släppa så känns de bäst att kolla upp det! Känns alltid skönast efteråt när man ha fått en "Okej stämpel" o kan släppa oron.


Är så sjukt godissugen just nu, men vi hade inget fikabröd till kaffet ikväll heller *stolt* fast Jossan frestade mej sjukt mycket med en semla på ikea ett tag. Hade den tanken att fika där först- hur gott är de inte med semla då? En sån blir det snart iaf!


Nu är de nog soffläge en stund!

Av Ida - 18 januari 2010 18:47

...Ungefär så känner jag med nu. Ful-vecka som mensmongo och en allmänt fet-ful-känsla över mej just nu. Känns inte så kul o skriva nå här just idag heller.

Tur man ha en go familj som kan pigga upp. Alvas mun går konstant, precis som sin systers. De är så kul att hon kan göra sej förstådd med allt sitt surr å.

Hade ett utlägg i bilen om nått som hänt på dagis tro jag "Sada kasta nöö på mej! Näää Sada, sa Avva!" Haha lustigt att hon böjer orden rätt å det är så kul o höra hennes bestämda ton i samtalen, pratkvarnen.


Nu ska jag snart borsta tänder o läsa bok för min Törnrosa här.

Hoppas på en bättre da´imorrn..

Av Ida - 17 januari 2010 09:26

Tänk att när jag vaknar på Söndagmårnarna tycker jag att helgen är slut och måndags-ångesten slår in. Är det bara jag som tycker helgen är slut på söndagen?

Man ha ju faktikt hela den dagen ledig med! Lite sådär känns det att passa Sagas gympa tid kl. 16 varje söndag oxå.. men hon älskar det så. Få se om det blir simskola istället nu, de känns som lite mer "nytta" med de just nu..

Vi fick iaf. ligga i sängen till efter 08 idag, men vi hade ju som en motorväg in och ut ur sovrummet då o då- "kolla här, saga gjorde, Alva ha gjort, mamma gockans mössa!" Alltid nått att bråka över, skvallra om, eller bara ha en anledning att vilja ha upp oss!


Nu måste jag koka kaffe. Känns i huvet att nio-fikat på vardagarna redan varit.

Sedan blir det nog lite längdskidåkning för Saga hos mormor & morfar då Alva ska sova hoppas jag    Är sån himla skillnad på barnens nätter då de varit ute mycket. Inatt ha jag inte varit in till Alva EN gång(!) fast hon vaknade både vid 03 och 04, men somnade om då hon insåg att ja inte orkade komma dit *haha*


Lite bilder från igår hos Johanna

  

Stefan Alva Johanna & Thea


  

Tjurig då pulkan inte åker om hon vill o snön för djup att gå i *hehe*


  

Sötpruppen- Mille!


  

Jag o Alva åker!


  

Johanna Alva o jag- upp igen!

Av Ida - 16 januari 2010 10:42

Här har vi haft en mysmorron och en tidig sådan- som vanligt! Alvan var extra trött o det blev en väldigt tidig lunch så hon fick lägga sej o sova sen.

Det var bara bra iofs. så kan vi pulsa på oss massa kläder å dra iväg och åka pulka med Johanna Thea o Mille sen   Fick frågan om vi inte skulle åka till Ljustorp, till Erica o Amila och åka pulka med dem. Men insåg att de skulle bli mitt i Alvas sovning, o hon ha blivit så tjurig på o sova vidare när hon somnar i bilen och man ska flytta henne till vagnen. För nyfiken på var man är tro jag *hehe* Känner att det va viktigare att hon fick sova hemma ordentligt idag så de blir en bra eftermiddag oxå. Vi får träffa dem en annan dag.


Såg en rätt rolig fil igår. Baksmällan- enbart för att den låg 1:a på filmtoppen o för att det inte fanns nån annan ledig. Men hade inga föväntlningar, kul va den iaf. Längtar till bio och se "Snabba cash" nu! Ännu mer efter att läst hos Jennie oxå.   


Nu ska jag se va Sagan har för hyss för sej. Ha en skön lördag!


Av Ida - 15 januari 2010 19:20

Veckorna rusar och äntigen helg igen! Jag va ha faktiskt varit liite duktig under veckan och inte fikat en endaste gång. Inte ens på Fredagsfikat på jobbet föll jag för frestelsen!   Vet ju att det blir gotta på helgkvällarna det kan gott o väl räcka om man vill komma nånstanns med vikten. Nästa vecka ska jag dra igång med träningen på riktigt igen å!


Saga ha varit så himla söt här på eftermiddagen. Hon säger ofta att hon älskar oss, tycker om oss o så, världens goaste. Ikväll sa hon att jag är världens bästa mamma flera gånger, snacka om att hjärtat smälter.

Hon kommer säkerligen bli den bästa mamman när hon blir stor. Jag hoppas önskar och tror så himla innerligt att man får vara med då. Tycker inte alls det är så självklart även fast man såklart inte törs hoppas på nått annat! När jag ser gamla människors papper på jobbet- folk födda typ 1908 osv. tänker jag vilka väldans lyckliga människor! Levt ett helt långt (förhoppningsvis lyckligt) liv. Fått se barnbarn växa upp, kanske barnbarns barn till o med. Är lite, eller mycket avis faktiskt- på Stefan som har sin mormor och morfar kvar i livet. De ha hunnit lära känna hans barn liksom. Men jag unnar han inget annat heller förstås och dem är världens goaste gammfolk, nästan som dem vore mina litegrann oxå. o vi vill förstås få ha kvar dem länge länge till med!


Nu ska jag lägga mej o gå igenom bibeln igen (hm-katalogen för de mindre insatta ;) vill så gärna dra iväg en liten beställning. Hoppas på en fin lön...


  
älskar den här bilden, de är så typiskt våra tjejer!

  
Tror inte jag ha visat er året julkort heller :)


Av Ida - 14 januari 2010 18:40

Tänkte bara bjuda på 2 härliga sess-citat från eftermiddagen!

Påväg till willys stannade vi o tankade på Shell, i vanlig ordning. Samma pump som vanligt och där är det alltid reklam på pelaren, senast upptäckte Alva att där va en bulle minsann! Japp lussebulle o kaffe typ 10 kr. Idag i och med att bilen stannar säger hon "Jaaa där ä bulle!" Så tittar hon förvirrat på mej igen -"Nää?! Bulle slut!?" Mycket riktigt, de va ju en ny reklambild där idag   


Saga somnade som vanligt i bilen då dem hämtade mej på jobbet. Är man vaken före bompa börjar- halv 6 på mårnarna så är man såklart lite mycket trött efter en fartfylld dag på dagis. Hon sov som en stock så jag satte ner henne i willysvagnen, då kläcker hon ur sej- mer eller mindre fortfarande sovande- "Mamma det finns inga blåa giraffer va?"

Hahaha! Man undrar ju vilket drömland hon befann sej i.


Tjing!

  

Bild från Juni ifjol :)

Av Ida - 14 januari 2010 10:19

Här på jobbet är det lite stopp i datasystemet så jag passar på att höra av mej lite här   

Sitter och drömmer mej bort i "hus-världen" oxå. Hittat en stoooor tomt med en liten röd stuga på nära min kära kusin på Alnö (ligger den alldeles på vägen ovanför er när man far till höger o kan komma ut på "vanliga vägen" Nina?)

Vore nått, men som sagt en liten gammal stuga med massvis av renovering. Drömma kan man ju, som sagt...


Annars står det fikasällis på schemat ikväll! (Kanske ska unna mej fika då jag hållt mej utan hela veckan? ;) Ska äntligen till Johanna på en kopp då tjejerna lagt sej. Känns som längesen vi sågs. Blir mys det!

Efter jobbet måste vi nog fara på willys o handla *jiiippi*

Rolig info-bloggning va? *hehe* Ville bara skriva lite i brist på annat här på sjukan.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards