Alla inlägg under januari 2010

Av Ida - 13 januari 2010 19:58

Gissar att det är därför det nu mer kan bli vissa bloggtorkar-dagar. Sitter bara vid datorn nu på jobbet som sagt- 8 h varje dag, så jag är nog helt enkelt mätt på dumburkar när jag kommer hem..

Idag när jag kom hem hade vi ett par kompisar här, Henke är en barndomskompis till Stefan som börjat jobba extra på hans jobb och hans Veronica jobbar extra på Saga o Alvas dagis  gissa vilka som var helt galna över att hon kom hem till oss!


Va grymt skönt idag på lunchen då Sara o jag trotsade kylan o gick på en prommis före maten! Kanonhärligt i solen, välbehövligt att komma ut då man sitter typ uner jorden hela dan.

Är för övrigt så less på matlådor, ha med nå mackor eller nått till 9 fikat, osså helst en frukt till 2 fikat också. Vissa dar äter man ju som sagt mat som inte alls funkar i låda *suck* men men, så är det. Måste bli bättre på att lägga upp matlista över middagarna här hemma och handla efter det.


Här är jag just nu ensam hemma känns de som. Barna sover och Stefan drog till en kompis. Blir nog sitta lite till här ändå så jag inte somnar i soffan!

Ska glo runt i era bloggar nu ute i bloggvärlden   

Av Ida - 11 januari 2010 17:30

Idag är en bra dag. Vissa saker värmer hjärtat lite extra mycket!


Idag blev det lat och lyx-middag. Blåkiosken *jammi* Bra det då får vi alla 4 mat + hjärtat o jag varsin matlåda för 125:- kalas det!

Alva var så rolig i bilen då jag kom tillbax med maten. Då tog hon ur tutten osså säger hon "Avva ha å, Avva ha min pinne!" Då trodde hon att det va McDonalds mat jag kom med *hihi* Ha hänt en gång (ja, okej kanske 2-3 ggr  ;) att vi köpt mat i driven o barna fått smaka nå pommes direkt å de minns hon  

Hon gav sej inte "Få ja pinne rååå?!"  Hulda våran.


Annars ha jobbdan gått undan och innan man vet ordet av får man säga "Trevlig helg" igen- då man går därifrån!

Av Ida - 9 januari 2010 12:11

Hur underbart härligt det än är med våra små älsklingar så är det så ljuvligt att få vara själva ett tag! Kvällen igår va myig, bion bra och maten go. Bion var lång, men det kändes inte, mer än att vi va sjukt trötta bara. Men den kändes inte som närmare 3 h. Mycket fin o välgjord film!


Att kliva ur sänger runt 10 o hoppa i ett varmt bad, äta gofrukost och sen lägga sej i sängen igen ha verkligen varit mycket välbehövlig batteriladdning! Nu ska jag snart väcka mitt hjärta som somnat om o fara och hämta våra älsklingar! Som man kan sakna dem alltså   


Tack bästa mamma o pappa för detta, Älskar er!


  

vi 2- nyår i Vemdalen 2004


Av Ida - 8 januari 2010 17:27

Weeehoooo! Äntligen helg efter 7 arbetsdar. Så ha vi lämnat våra småhjärtan hos mormor och morfar för att få lite tid som Ida & Stefan å inte bara mamma och pappa! Vi ska strax iväg på biosuppé    Det blir Avatar sen, ha hört en del bra om den.


Imorrn (å framförallt inatt!) blir det sooooova! Somna om när man vaknar o sova lite mer *lyx*


Hoppas ni får en skön Fredagkväll där ute!

Av Ida - 6 januari 2010 18:57

Jaaa, nu är den borta så när som på ängeln i Sagas fönster (hon va inte redo att ta bort den ännu =) och julgranen. Den ska kastas ut i helgen den!

Städat o fejat här efter jobbet! Åh det är så skönt när de är gjort.

Stefan hämtade nya kartonger till julsakerna då den gamla gått sönder. Det blev barnens favoritplats i eftermiddag   

  

Bokstund

  

Saga bäddar ner sej!

  

"ska vi byta bok nu?"


Vi får skratta åt Alva varje dag nu! Hon är så jäkla rolig alltså. Förutom att vara en retsticka som det lyser bus av är hon nästan lika "pratig" som sin syster.

När vi satt i soffan allihopa efter middagen så tar hon fram hundvalpsögonen, lugnar sej till max- böjer ner huvet o säger med mjukaste rösten- "ja vill ha gooodis" Sen kunde hon inte hålla sej o skrattade åt sej själv. Upprepade det flera gånger och vi bara skrattade åt henne.

Samma sak härom dan, hon skulle hålla på sej o bara säga Nej om allt.

Stefan frågade massa saker- Ska vi kramas? Vill du sova? Vill du busa? Vill du ha godis? -NÄE! Och i samma stund kom hon på sej själ- "Åååh JOOOO! GÅÅDIS!"

Hon pratade även med mormor länge och väl på telefon i eftermiddag, hade långa utlägg om morfar o tomtar o allt va det var   Lillhulda!

Nya favorit ordet är "Oxå" de tillägger hon ofta nu. Även "dåå", Som imorse när vi åt frukost "Fåå ja macka dåå!?". Läskigt hur fort det går när hon surrar på som en tok!


Nu ska vi sno ihop matlådor till imorrn. Ja, jag har ju då fredag imorn- Men ack så fel...


Av Ida - 5 januari 2010 18:37

Väntar på min Jossan som kommer snart o dricker kaffe med mej. Ingen idé att bju på fikabröd när hon börjat nytt liv ju, o ja är knappast i behov av gott heller.

Blev ju som en Fredags-fika på jobbet idag å för det är en "afton" ju, finns alltid anledningar *hihi*

Har slitit ner julgardinerna i köket o ska fortsätta gå lös i dem andra fönstren imorrn. Nu ska det blir "vår"   


Ska gå in till min "Alfons Åberg" nu som just lagt sej, tidigare än vanligt då hon höll på att somna i soffan!


  

Jag o Jossan "glada" på förra årets tjejfest, snart dax för årets! *weeehooooo*

  


Av Ida - 4 januari 2010 18:40

..Känner mej tråkig i bloggen just nu. Bara radar upp de vi gjort typ...

Men jag vill ändå skriva och jag har ju uppenbarligen vissa trogna läsare så   


Idag kom ena tjejen på jobbet med nya Escada parfymen till mej som jag beställt då hon va på kryssning! (Ha du luktat på den nyaste Jennie? ;) De va en ren chansning från mej, ha bara dem gamla dofterna o inte känt den nya. Men den luktade nästan precis som den första jag hade, då flaskan var som ett långsmalt format hjärta.

Buss hem o hämta trollen o nästan springa hela vägen hem för de var så kallt.

Hämta 2 trötta o hungriga barn på dagis kl. 16:30 ligger inte högt upp på listan över saker jag tycker om att göra precis.

Känns som ja inte hinner nått hemma heller, vill städa ut julen, får nog bli till helgen det. Nu ha vi nog iaf. Fredagen planerad- Mamma o pappa ska ha tjejerna osså blir det bio med biosuppé då!


Nu väntar en varm rykande dusch på mej!

Av Ida - 3 januari 2010 18:23

Här är ja tröttmupp! Lär dö av i soffan bara jag läst för Sagisen.

Jobbat idag å då, så jag lär ju ha typ Onsdag imorrn på jobbet *jobbigt läge*   

Men jag hoppas det visar sej på lönespecen!


Mina 3 hjärtan ha varit ute och åkt pulka mest den här helgen *mys* De är nog 2 rätt nöjda barn med ledighet- som börjar dagis igen imorgon.

Skönt med vardag igen. Bara jag kan komma igång med träningen igen också, när man nu ska hinna med allt man vill?!


Nån som vet mer om att klippa sej hos John bauer elever? Håller dem till på skolan eller nått eget place? Nu måste barret bort!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards