Alla inlägg under februari 2010

Av Ida - 10 februari 2010 19:10

Idag när barnen va på dagis passade jag iaf. på att vila lite. Även om det bara blev kanske 30 minuter så var det mycket värt. Saga hade morron 05 imorse, brukar ju vara Alva som står för de tidigaste mårnarna..

Jobbigt är det i vilket fall, man blir ju aldrig riktigt pigg känns det som!

Fick fika främmade av Jossan och pojkarna efter dagis. Kusinerna är som syskon alla 4. Alva säger Felix om båda 2, men idag ville hon gärna vara med Hugo massa, tog hans hand o sa "Kom felis!" Hugo som är snart 5 år. o lite rädd för tjejbaciller var inte lika på   

Bakade förresten en go kladdkaka som även alva kunde äta!! (Hon är, för er som missat det allergisk mot mjölk ägg och soja..) Hon var först inte så intresserad med smaskade sen i sej o va helnöjd! Det är rätt svårt att komma på nå nytt o roligt som hon kan äta. Näst intill omöjligt att hitta nått i affärshyllorna dessutom. Men kikade in på www.familjeliv.se igår, första gången på väldigt länge- o fick massa inspiration och sidor med bra recept!

Lillfia är så rolig med munnen som går i ett. Idag hittade hon mej inte här hemma då jag vek tvätten- "Mamma! Var äruu?" Och när hon hittade mej "Mamma, va göruu?"   

Oh just de, på tal om tvätt- Har ju en maskin att hänga. De enda positiva med att vara arbetslös, hemmet blir ompysslat mest hela tiden igen och en sak till- Träningen får mer plats, igen!

Av Ida - 9 februari 2010 08:59

Känns i skallen att det brukade vara 9 fika för min del nu. Måste nog koka mej lite kaffe fast det är piss trist att dricka ensam   

Igår kom ju som sagt Erika o kidsen hit. Så härligt att få sällskap, barnen lekte och fikade, men Saga va mest grinig o hopplös, trött med andra ord. Omställning igen för oss alla med nya tider igen..


Nu sitter jag o väntar på att Jossan ska ringa *hehe* Nä då, ska ringa henne snart tänkte jag. Hon är ledig och det är obligatoriskt att vi parar med varann när jag lämnat tjejerna då   

Vi ha inga planer här idag annars, få se va det blir.

 Haha nu rinde hon- Hörs!

Av Ida - 8 februari 2010 09:00

..Även fast det inte va hundra år sen jag lämnade o hämtade ungarna varje dag på dagis- Sedan Sagas dag 1 där- så känns det så himmla skummt idag. Lämnade vagnen på bron ute, fällde ner ryggstädet för ja tänkte att de brukar dem tycka är bökigt fröknarna, olika på alla vagnar å så. Men nu när jag gick hem slogde mej ju att jag ska ju faktiskt hämta dem innan sovning *hehe*

Kände mej som på rymmen från nånting då jag gick hem oxå.. känns som jag inte ska va hemma igentligen. Men rätt skönt å. Bara till o söka söka söka jobb nu!

Eftersom rastlösheten gör sej påmind så ha jag raggat hit Erika Wera och Dante sen då Alva sovit   Kanske min andra Erica- och Amilia kikar in oxå *Toppen med sällis* Hinner inte tjejerna bli rastlös av att vara hemma tidigt heller!


Tänkte mej att jag skulle ta de här 2 timmarna (ja, måste ju tillbaka och hämta busarna om 2 timmar, går fort de...) å städa, men blir nog lite vila istället. Mycket välbehövligt.


Skriver nog mer sen å..

Av Ida - 7 februari 2010 19:41

Bloggar lite kort nu bara, kan inte vänta på att få slänga mej i soffan nu!

Mitt på dan blev det stan, idag igen- tog en lov med Jossan- barnfria! *skönt*

Det blev ett par jeans leggings till fyndpris på Veromoda, så nu är lördagens outfit klar!   Jossan årliga tjejfest. Ska bli så kul!


Imorrn blir det skoj(?!) o se hur barnen reagerar på att gå hem från dagis redan efter lunch igen, de va 3 månader sen sist dem gick 15 h..

Vi får gå hem o hitta på nå skoj, Alva ska ju sova direkt iofs, Sagan o jag få ha lite dyrbar egentid då.


Ha en skön avslutning på helgen!

Av Ida - 6 februari 2010 17:54

Imorse kl. 10:00 öppnade stan och därmed Jess- frisörer- Jag hade klipptid då.   Gick till en ny tjej, som utbildar sej o gick i andra klass. Hon va duktig! Lite feg att ta massa på längden bara. Hon berömde mitt hår massor, de va såå tjockt o fint *glad* Jo men FÖR mycket hår å, orkar ju inte platta, bara sätter upp de i en toffs. Så nu ha jag mycket mindre hår iaf. fast fortfarande lånt. Känns bra!


Efter det kom jag hem o bytte om på girlsen och mej själv, pappan hade gjort sej klar helt själv han *hihi* Ut på kalas hos Sofie och Charlie! Fika, massa lek och fiskedamm, det är melodin det   

Med 2 trött barn for vi hem och åt middag sen. Hjärtat gjorde så sjukt go mat, inbakadfläskfilé med fetaost och soltorkade tomater *jammi* Drack av vinet jag fick igår å, gottigt va det!


Nu ska jag försöka få 2 sockerhöga ligister att varva ner till Bompa här!

Hoppas ni har en skön lördagkväll, här kommer lite kalasbilder.


  

Födelsedagsbarnen!


  

Sagisen


  

Ser ut som Alva knäpper kort på sej själv här :)


  

3 kusiner- Felix Hugo & Alva


  

Såhär glad blir man när man får fisk i fiskedammen!


  

Malliga "tatuerade" tjejer   

Av Ida - 5 februari 2010 17:52

Sista dagen på Landstingsarkivet idag   Jättetråkigt. De har verkligen varit 3 underbart roliga månader. Jobbet i sej kanske inte de mest spännande- Men oj vilka härliga människor! Kommer alltid minnas den här tiden med massa värme i hjärtat o ett leende på läpparna. Ha fått skratta varje dag, roligare tjejer än Sara och Anki få man leta länge efter! Dessutom hade sötmupparna köpt massa gosaker o fina blommor till mej! Gjorde en marängtårta i alla hast imorse, mycket enkel med färdig botten, bara bär och STORA blåbär o grädde uppe på, + massssa riven vit choklad *jammi* Tjuvade lite o fikade då- givetvis   

Det känns så lustigt alltihop. Arkivservice, eller Landstingsarkivet är den arbetsplats jag trivts mest på av mina jobb jag haft. Kanske för att humorn flödat o man ha kunnat skämta skratta o haft kul åt allt.

Hade inga höga föväntningar då Sara ringde den där eftermiddagen i Oktober och frågade om jag ville ha jobb, men såå bra det blev.

Så det var med en liten klump i halsen man gick därifrån idag. Men jag är en erfarenhet rikare, en sak till på meritlistan- Tackvare denna underbara tjej!


Just nu är Stefan o handlar lite, han va vart hemma med barnen idag då Saga fortfarande ha feber.. Tack vare bästa mamman som var här med Saga igår från typ 10, kunde både Stefan och jag jobba. Hoppas hon är kry imorrn när de är kalas på ön hos 3 männingarna Sofie & Charlie!

På tal om dem hade jag o Nina en jättemysig fikastund på stan igår. Konstigt att man inte gör sånna här saker oftare (okej, 2 gånger på 1 vecka nudå ;) fast de är så himla mys o enkelt!


*hahaha* Nu kom Alva ut från badrummet, ha suttit på toan- "vara freee" säger hon, som saga säger då hon vill va själv på toa. Så nu kom hon ut rusande o sa "SÅJA! Hejdååå Sada, ska ja på jobbe! Kamas, pussas" Så pussas dem o kramas   Sötrumpor. Även att hon ha en av mina väskor på axeln, vad ska det bli av detta? *hehe*


Ja men skön fredag på er då!

  
Från dem goa på Arkivservice!

Av Ida - 3 februari 2010 09:25

Jaha, så var det Sagas tur att få feber   Stefan hade inte möjlighet o va hemma idag då de va många borta på jobbet. Jag har nu då 2 ynka dagar kvar på Arkivservice (Landstingsarkivet) för denna gång. Jag hoppas hoppas hoppas att det blir nått mer nån gång. Få väl söka sommarjobb där *hehe*


Hoppas den där killen med luren postar den idag också, kanske jag hinner få den innan helgen!

Jisess vilken träningsvärk jag har idag förresten(!) Linda o jag körde på trots att de va kö på ALLA maskiner *suck* Gillar verkligen inte o träna då det är så...

Imorrnkväll ska jag o kusse Nina ta en kopp på stada i lugn och ro utan kids   

Blir najs det. Jag ha blivit rätt duktig på att smita iväg och hitta på saker barnfri mellan åt, det behövs!


  

Våra små troll i Sagas säng igår morse- Dem älskar verkligen varandra gränslöst alltså. Första Alva frågar om på morron är Saga o när Saga vaknar ropar hon in Alva om hon hinner, lyfte på täcket igår o vill ha Alvas morronsällskap   

Av Ida - 2 februari 2010 17:30

Åh ha helt glömt berätta att 2 vänner till oss ha fått en liten Tjej i dagarna! Jonny o Tess fick en Bella   Längtar såå att få träffa underverket!


Så vann jag en "ny" mobil på tradera igår. För 202:- MED frakt. Tyckte jag va helt överkomligt! Det är en.. hmm *måste kolla..*

Den här:

Klicka för att visa Megabild! Sony Ericsson W500i

Hade några skavanker men huvudsaken att den håller till Maj så är jag glad.


Annars mina vänner ska jag åka ifrån grinsillarna här hemma o träna alldes strax. Ska bli grymt skönt o komma igång igen. Kusse Linda är med idag å   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards