Alla inlägg under mars 2010

Av Ida - 24 mars 2010 20:16

Nyss hemkommen från en trevlig middag på Kina med Johanna och Veronica!

Annars idag var det badhus premiär för Alvis! Hon visade surläppen och va ledsen ett tag (skeptiskt till att man skulle duscha innan å =) Men sen blev hon mest som i badkaret hemma *galen*   Det var underbart att se, då hon va så rädd för allt bad ute i sommras med. Vi var på Matforsbadet å där är det ju faktiskt kanon för dem små! Till saken hör att vi va heeelt ensamma även *lyx*
Efteråt valde tjejerna glass i fiket o vi hade det härligt!

Alva var impad av akustiken i dusch- och omklädningsrummet så sjöng lite och "HOHO:ade" massor *hehe* Saga är en fisk i vattnet och de är så mycket värt att se henne ha så kul hon bara kan!


Idag är det för övrigt exakt 2 veckor till brorsonen Hugo blir hela 5 år!

Imorrn 4 veckor till Sagisen blir 4 (känns som hon är det redan då hon tjatat om de sen hon blev 3 typ!) Osså är det idag exakt 7 veckor till Alva blir 2 och imorrn även 9 veckor till min 27 årsdag. Känner att det är en del bakning på ingång...


Nu ska jag inta soffläge o lär slockna som ett ljus- som igår. Kan inte ens se mitt bästa- Desperate längre *trött mössa*

Av Ida - 22 mars 2010 07:25

Är inte i nån riktig bloggfas nu, men Lördagen va mys med kussen o Mogge här (och nej Jennie det är inte samma som "Fias" Mogge ;)

Älsklingstjejerna hade haft det bra hos mormor och morfar oxå, som vanligt!

Saga hade med en egengjord present till dem:

  

Hon är så duktig på alla bokstäver, här sa jag bara bokstäverna o när det va nytt ord *stortjejen*

Hon har alltså gjort nyckelringar av studsbollslera :)


Enda bilden från Lördagen

  

Här var vi inne på snackset efter middag o efterrätt!

Av Ida - 20 mars 2010 16:04

Lördag o min älskling och jag är ensamma hemma just nu! Barnen lämnade vi hos bästaste mormor & morfar på förmiddagen. Hann med att bli bjuden på en grillad hamburgare i solen och bara njuta!

Kom hem och ville fortsätta ladda batterierna med solenergi- så jag tog en lång powerwalk *skönt* Kan ju behövas då man ska äta och dricka gott ikväll.   

Jag ska hämta upp Linda och Mogge i Granlo klockan 18 sen lagar vi maten o mår gott här hemma tillsammans.

Pratade just med Saga, hon ville ringa. Känns som hon har blivit så himla stor när man pratar med henne i telefon.. som en annan liksom. Shit ungen är snart 4 år. Snart 4 år sen jag vaknade 01 på natten och vattnet forsade utmed benen på mej då jag gick på toa, 12 timmar senare låg hon på mitt bröst- nu var det tårarna som rann och hon va det finaste jag sett, så självklart att det var just hon som kom, våran Saga!


Nu poppas det Lasse och förberbereds lite inför middagen.

Härlig Lördag på er mina vänner!

Av Ida - 19 mars 2010 07:46

Weeehooooo det är snart helg igen!   Barnas äldsta farbror fyller år idag och även så min kusin Matte- Grattis till er!

Ska snart lämna på dagis här, känner mej väl lite piggare idag men blir galen på att nysa typ 125 gånger i rad när de sätter igång!

Imorrn ska vi ha min kusse Linda o hennes Mogge här på middag så det måste handlas lite idag, o en tur på bolaget med *jammi* va ett bra tag sej vi drack nått gott nu tillsammans jag o Stefan.   


  

Alva & jag önskar trevlig helg!



Av Ida - 18 mars 2010 07:22

Ååh va less jag blir när man vaknar och känner att huvudet spränger, näsan rinner och halsen värker igen! Varför kommer detta skit med jämna mellanrum? Alva ha blivit snorig på dagis nu igen o de är väl därifrån. Blää! De värsta är ju att ja inte kan träna. Få ta några långa prommisar istället. De som skulle bli fika på stan ikväll, få se hur dagen blir här hemma, hoppas jag orkar iaf!

Tack o lov sov Alva rätt bra inatt. Vaknade "bara" 22 och 02 sen kvart över 6(!) Rekord? Då va Saga vaken 05:30 dock- då Bompa började. Som en klocka!


Idag har vi inga planer. Troligtvis får vi fika främmande senare, jag hoppas det   Vi har ingen bil att ta oss nånstanns med iaf. Ute vill vi då inte vara mer än till o från dagis idag känns de som, Jäkla skit snö!

 

Dax att få på sej kläder här o klä minsta tösabiten. Ha en bra da´!

Av Ida - 17 mars 2010 13:35

Igårkväll runt 19 ringde dem på dörren och 2 glada övertrötta barn blev så lyckliga över att "bebisen" äntligen kom! Bella va en riktigt sötis fis, är så väldans ofattbart med bebisar ibland. Man tittar på dem och ser deras mamma och pappa, tänker hur himla otroligt det är att barn blir till alltså! Att allting fungerar, galet och underbart!

Lilltjejen va nöjd och glad hela tiden o när Saga stolt fått hålla henne kunde hon till sist gå och lägga sej. Efter att Bella slumrat på soffan ett tag va det dax för lite mat i flaskan och jag fick låna o snusa på och ge henne maten! Oj va man glömmer fort alltså, hur små dem är!

  

Här är mamma- Tess, Bella i sina fräsiga Converse mini-skor som hon fick av oss och Sagisen- nyfiken :)

  

Stolt stortjej o nöjd lilltjej!


Idag fick vi oxå sällis. Morronfrämmande av Erika Wera och Dante. När tjejerna va på dagis. Det är härligt att dem vill komma hit och fördriva tiden o surra lite strunt!

Just nu har tjejerna koja under torkställningen som är full med tvätt, måste nog försöka styra in dem på nån annan lek här!

Av Ida - 16 mars 2010 13:41

Oj oj oj vilken sötnos vi fick träffa på då vi kom hem ifrån dagis!

Grannarna bredvid oss har skaffat en liten schäfer-hundvalpis   Hon va ute o kände på allt nytt ute då, helt ny liten fis. Jag är inget fan av hundar men vissa är ju för söta alltså (ja, faktiskt medan dem fortfarande är valpar..)


Under dagistimmarna va jag ute hos Jossan och grabbarna och nu gör vi mest ingenting. Väntar på pappa, Saga o han ska nämligen fara på badhuset. Saga behöver få göra saker själv oftare tro jag. En uppspelt liten dam som tjatat om de sen hon slog upp ögonen imorse!


Ikväll får vi främmande av en till, rätt ny person i världen, Bella! Jonny och tess lilla tjej, ska bli så mys att få snusa bebis! Va flera månader sedan vi träffade Jonny o Tess oxå, så det blir trevligt.


Nu blir det lite mellis här.

Av Ida - 15 mars 2010 10:53

Hoppades ju att solen och även värmen skulle hålla i sej, men idag är det rätt kallt hos oss. Jag har varit på morronträning *uuunderbart* o nu efter dusch och lunch känner man sej nästan som en ny människa. Hoppas en ny portion med tålamod kom oxå.. Saga kan verkligen det här med att driva mej till vansinne på mårnarna.. man får bita sej i läppen och räkna till 10 både 1 och 17 gånger! Bara det att klockan 05:45 har dem varit igång ett tag o börjat leka- och olika viljor visar sej i massa bråk..

Men alltid då jag lämnat dem på dagis svämmar mitt hjärta över av all kärlek dem ger mej! Mina miniälsklingar   


Måste nog bli en handling då Stefan slutar jobbet idag, skulle även behöva sno ihop en matlista innan.. Det ekar rätt så tomt i kylen.

Nån som vet förresten om Ica Maxi o Coop o dem som brukar ha barncyklar- har fått in några ännu? Blir en ny cykel till strörsta sessan som blir 4 år den 22 April!





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards