Alla inlägg under mars 2010

Av Ida - 14 mars 2010 19:16

..Lugnet har lagt sej, tjejerna är i säng och sover troligtvis redan. Man blir trött av att härja på barnkalas!

Söndag o det är bara skit på Tv va? Säger det igen- vill ha nått pyssel på kvällarna!

Måste kanske inhandla en vit barnstol på Ikea och måla *skratt*


Utlovade bilder:

  

Mamma och pappa kom med vackra tulpaner till födelsedagsbarnet :)

  

I väntan på gäster hinner man vara lucior..


  

...å apa... :)


    

..och slita fram gamla (o ny-ärvda =) kläder ur förrådet!

Behöver jag tillägga att vi ha 2 klädtokiga tjejer?


  

..Men så blir man oxå väääldans trött av all väntan o allt ståhej!

Av Ida - 14 mars 2010 16:09

Puh! Få man väl säga när man kalasat en hel helg   Vi är ganska nyss hemkommen från Ljustorp, jag o tjejerna mysigt kalas med måååånga barn *hehe*. Lyckades avstå fikat idag med trots alla gosaker Erica hade bullat upp med(!)

Blev en långprommis för mej i solen imorse. Kände att jag behövde rensa skallen med Lasse i öronen och solen i ansiktet *lovely*


Ska lägga in lite bilder nu som jag kan bjuda på sen.

Av Ida - 13 mars 2010 13:12

Kalaset fortsätter. Stefans mamma och pappa kommer snart och sedan min bror, Jossan o Hugosen o Felixen. Vi ska äta kinamat tillsammans *jammi*

Jag o tjejerna va hos Johanna på en morron kopp tidigare och nu ha jag slängt ihop tårta nr.2   

Imorrn är det ju oxå kalas, fast då är det inte vi som står för det, då ska vi ju till Ljustorp till Amilia!


Solen strålar och man borde ju vara ute! Hinns tyvärr inte va mycket ute denna helg. Hoppas på samma väder nästa helg- alla helger framöver.


  

Av Ida - 12 mars 2010 14:19

Idag fyller mitt största hjärta år! Tårtan är tagen ur ugnen, ska garneras strax. Hemmet är städat och luktar gott. Saga ha ritat en födelsedagsteckning och nu väntar vi hem honom   Saga är så ivrig att ge paketet!

Efter middagen kommer mamma och pappa o grattar och sen däckar man väl i soffan! Dagen i stora drag   


Trevlig helg!

 

  

Min älskling på vår förlovningsdag 24/7-09

Av Ida - 11 mars 2010 19:28

Hade visst inte tänk mej att det skulle bli töväder såhär nästan från ena dan till andra. Nu hade barnen bra utekläder ändå, men Alva hade inga stövlar, utan "bara" vinterstövlarna och nu är det jäkligt slaskigt o blött på dagisgården!

Va så kul o hämta dem idag för de va ute, hela dagiset hade grillat korv o ätit till lunch *mys* som en avslutning på "Sportlovsveckan", dem ha haft olika uteaktiviteter hela veckan, som rally, disco med popcorn och massa annat   

Måste fara på Skopunkten och köpa fodrade stövlar till dem, där är dem ju toppen på skor tycker ja, BRA priser å! Skulle haft mej ett par gummistövlar jag med ha jag insett.


Så underbart att asfalten är framme nästan helt här på våra gångvägar! Underlättar mina dagliga promenader till och från dagis.


Är det vår nu tro?

  

Av Ida - 11 mars 2010 10:59

Har vart iväg på morronträning idag med! Det kan inte sägas för många gånger hur jäkla underbart skönt det är! Hem o duscha, äta lunch och nu snart hämta sessorna på dagis. Vi får fika främmande av Erika Wera och Dante sen. Alltid trevligt med sällis osså går eftermiddag lite fortare.

Sen är det städning för hela slanten som gäller resten av dan. Eller vi skulle behöva handla lite smågrejer till tårtorna osv. oxå. Osså en present till Sagas första kompis Amilia som vi är bjudna på kalas hos på Söndag!


Nu ska jag ta o packa ihop mej å gå snart.


Tjing!

Av Ida - 10 mars 2010 19:43

När klockan närmar sej 20 på kvällarna och jag ha varit vaken X antal gånger på nätterna och 05 på morron- så börjar jag känna mej sluuut!

Har iaf. bakat bullarna i eftermiddag, typ de jobbigaste innan födelsedagarna. Vet att jag inte behöver baka, kan lika gärna ha köpbulla, men jag gillar ju att bjuppa på hembakt å   Den här gången blev det "vanliga bullar" å, alltså inte Alva-vänliga. Men hon är inte så impad av bullar heller, över hälften av allt annat jag bakat kan hon mummsa i sej så det går nog ingen nöd på henne. Självklart då det är hennes födelsedag ska hon kunna äta rubbet! Tårta blir det en "Alva-tårta" och en vanlig nu. Räcker aldrig med 1 tårta och med 2 blir det alltid massa över, men hellre det.

Hon va så rolig nu när bullarna va i ugnen "jaaa bulle!!" Så slängde hon nappen.

"Ja fast du ska få annan bulle du, köpebulle!" "Jaa, Avva ska få köpebulle mamma" sa hon med största förståelse, nickande och huvet på sne *sötunge*

Sen tjatade hon om "köpebuuulleeee" tills hon la sej   


Nu ska jag inta soffan iaf. Just de måste packa bullrackarna först..

Imorrn blir det morronträning igen *weeehooooooooo*


  

Av Ida - 10 mars 2010 09:36

Japp här bakas det även denna morron! Allt för att de ska finnas massa gotta då min älskling ska grattas   Ingen hemlis att jag älskar att baka å idag ha jag testat en nyhet- kanske den goaste kakan som existerar!? "Johannas mammas kokos och chokladkaka" Den finns även här där jag stal bilden! Blir farligt det här med massa gott i frysen när man inte ska äta!

 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards