Alla inlägg under mars 2010

Av Ida - 9 mars 2010 15:16

Morgonen gick i bakningens tecken här hemma! Stefan fyller ju år på Fredag så nu är jag igång. Jag älskar att baka, men gruvsamt känns det alltid inför bullbaket!

Sen fick vi främmande av Jossan o kusinerna efter dagis. Dem är verkligen som syskon alla 4, slåss ena sekunden och är bästisar nästa. Va iaf. skönt med lite vuxensällis för min del.

Ska få lite egentid + vuxensällis i eftermiddag oxå! Ska träffa kusin Linda på stan och fika (dricka kaffe =) Det är så mysigt att träffas på stan sådär så jag undrar varför man är dålig på det, ja förutom tidsbrist och hela den biten..


Ska ta och börja med middagen snart så vi hinner med oss här. Blir lax i ugn med fetaost och lite annat gotta *jammi*



Av Ida - 8 mars 2010 18:57

Nybadade barn som ligger i sina sängar nu och håller på att somna. Blir galen på att om ena tjejen sover på morron så ska den andra vakna när klockan står på 04-nånting... Alva sov till 06, saga vaknade 04:50-typ *suck*! Det är mitt i natten säger man, men hon kan inte somna om.

Det va iaf sjukt härligt att åka på Friskis till klockan 09 imorse! Jag och pensisarna   Är så impad av de gamla gubbarna (ja, tanterna oxå, men idag va de mest gubbar =) som kämpar på alltså!

Hann hem och ta en snabbdusch innan jag skulle hämta girlsen till o med. Kanon, helt klart bästa stunden på dan att träna, så ha man eftermiddagen fri sen då Stefan slutat jobba. Idag blev de Willys och handling, spännande va?


Nu ska jag gå in och höra va största tjatmostern vill här, den munnen är inte stängd många sekunder på en dag alltså!! *haha*

Av Ida - 8 mars 2010 07:22

Tycker det är bara måndag och helg nästan! Igår for vi ut till bror Jossan o grabbarna grus på fika då Alva sov. Inte lika lovely väder igår, men idag verkar vi få se solen igen!

Påväg till gympan ringde Petra, ena ledaren och Mejas mamma och berättade att nån hade tydligen låst dörren in till hallen o den nyckeln hade dem inte, så det blev ingen gymnastik igår.. gissa en som blev purken   

Mary kay paryt va härligt å. Skönt att testa lite nya braiga produkter. Ska vä ärlig o tala om att här tvättar jag bort smink med tvål och vatten o ha inte just nå härliga cremer till ansiktet. Dumt är det ju, så det blev en dagcreme igår och jag blev 300:- fattigare, men de är det värt! Måste ta hand om sej   


Idag blir det ett nytt försök till morronträning! Idag öppnade dem ju 07 så..

Höres mer sen kanske.


Ha en bra dag mina vänner!

Av Ida - 7 mars 2010 08:27

Hade det härligt ute i solen igår! Först skulle vi ju åka skridskor, men mina tjejskridskor är som bortblåst dem, så fick ta ett par gamla killskridskor hos mamma och pappa. Blev inte såå lyckat *haha* svårt med kill när man är van tjej- o ha taggarna där framme att "ta stöd och fart på". Saga surade mer än nått annat o låg på isen bara, alltså blev det typ 3 minuter på is sen gav vi upp. Hon vill så gärna åka, men man ska ju kunna på en gång! *suck*


Åkte till mamms och papps o mös i solen. Sagan fick sej en snögrotta. Jisess va man höll på o bygga sånna när man va liten. Lite läsigt farligt å..

När vi kom hem tog jag en långprommis i det underbara vädret! Mycket folk i farten i Granloholm, vi har så många bra gångvägar överallt. Många som åkte i skidspåren. I rask takt blev jag toksvettig, men åh va skönt det kan va att gå alltså!

Sedan gjorde jag denna gryta till middag. Den kan jag tipsa om, krydda gärna på lite exkra, liite klen va den, men många goa smaker. Vi hoppade över apelsinsaften, kanske skulle haft den i..


Söndag idag då och gympadag för Sagan. Sen kl. 18 ska jag vara hos Johanna på mary kay (hur det nu stavas) party. Blir najs det!


Gårdagen i bilder.

  

Vi 4 <3

  

Sagan i grottan

  

Det här med att ta på vanten är lite trixigt..

  

Gott med hamburgare!



Här är Thea och Saga hos oss i Fredags :)

  

   

Mille och Alva. Alva mummsar glass och Mille nöjer sej snällt med majskrok :) 

Av Ida - 6 mars 2010 08:04

Åååh härligt att ha helg och sol på samma gång! Idag blir det nog lite skridskor för oss. Mamma lockade med grillade hamburgare ute till lunch å   

Få se hur mina skridskor ser ut, minns inte ens när jag åkte sist, Förmodligen nång gång på högstadiet då man blev tvingad.

Annars är det dax att börja baka för mej snart å. Hjärtat fyller år på Fredag!

Hela 28 år, snart 30   Undra vad man ska hitta på för skoj då?!


Nu har vi nyss ätit en stadig grötfrukost så vi klarar av dagen *hihi* Nu ska jag "vakta" mina ligister som sitter o jobbar med deg här, Alva verkar ha startat ett degkrig!

Av Ida - 5 mars 2010 19:00

..Till Friskis och svettis idag. Jag for ner till 9 och antog att dem öppnade senast då. Nix pix- 07 alla vardagar förutom Fredagar, då öppnar dem 11(!?) Lite less jag blev då! Hade det varit Söndag hade jag förstått, men varför en Fredag? *morr*


Blev hem och städa istället. Tänkte städa lite bara, men de slutade med att jag stod och skurade Micron o lister här hemma. Längesen jag torkade golven oxå så de va väldans välbehövligt!

Sen kom Johanna Thea och Mille på besök efter dagis. Mycket trevligt, unnade mej 2 msk glass såhär på Fredan   Näedå det har inte stigit mej åt huvet detta, men jag vet att jag vill ha lite fredagsgotta ikväll (med betoning på Liiite =) så då är det ju bara dumt o unna sej hela dan tyckte jag..


Ha haft en myskväll med båda sessorna på mej i soffan till bompa en bra stund nu. Tills Alva började reta Saga med foten och vällingen kom- å Alva tog sej en egen soffa *hehe*


Man skulle haft en film ikväll, inte sådär tokmycket bra på tv på Fredagar tycker ja. Ska va "solsidan" då, om man är vaken...

Av Ida - 5 mars 2010 07:20

Morron på Malmövägen och det går i samma bana som alla mårnar. (okej, helgerna ser förstås lite annorlunda ut) Ungarna va igång kl. 05 bägge 2, bråkade o skrek när dem va uppe *jippi* Men sen varvade dem ner till Bompa en stund tillsammans. Nu är frukosten avklarad och Stefan har åkt på jobbet. Alva är till hälften påklädd och Saga ha jag tjatat på typ 10 ggr om att klä på sej, men hon springer fortfarande lika näck runt här o sjunger.. Alva ha börjat vägra bli påklädd liggande, knappt så man får byta blöja så, så nu får man försöka smörja henne och få på kläderna i farten nästan(!)

Jag är jäkligt taggad att tömma skallen, ladda batterierna, köra stenhårt- njuta på gymmet!! Njuta av att det är FREDAG!

 

Lä  

Längtar till det kan se ut såhär på våran bro igen istället för massa snö och is!

Av Ida - 4 mars 2010 19:27

Vilken karaktär man har- istället för att träna imorse smet jag till Johanna på en kopp kaffe efter ett inbjudande sms   *haha* Hoppade ju förstås fikabröd då, som även igår på föräldrarmötet *duktiga jag* Går faktiskt bättre än förväntat! 

Ska träna imorrnbitti istället och hoppas hinna ett pass i helgen med. Ha testat mina fräsiga funktioner på vågen, med muskelmassa o det. Tänker inte avslöja här va det blev för reslultat, har svårt att hitta så mycket "mätningar" hur man bör ligga osv. oxå. Men det lilla som ja hitta va jag ju normal på iaf. o de va ju bra *hehe*


På eftermiddagen idag åkte vi till Erika Wera och Dante o drack mer kaffe och sög in mer sällskap!

Nu är jag gräsänka och ska se halv 8 hos mej tänkte jag. Annars är det väl bara skit på tv. Kanske ska göra kväll kl. 20 då med andra ord, skulle ju behövas för sömnens skull kan jag lova!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards