Alla inlägg under juni 2010

Av Ida - 5 juni 2010 09:02

Tänk va en helg kan kännas sååå mycket mer uppskattad då man jobbar!

Idag ha vi inga planer, men än att vara ute o njuta av solen! Pratade med Anki om att packa ut oss på picknick nånstanns. Sen om det blir Stugan, norra berget, Bänkås, eller Ica Maxi- lekparken det får vi se   


Ha legat på latsidan (eller helt enkelt inte haft tid) med att lägga in nå bilder från varken telefon eller kameran på senaste tid. Men det kommer i helgen *lovar*


Ha en skön Lördag!


Av Ida - 3 juni 2010 19:10

Ännu en dag på utbildningen! Bara en vecka kvar nu sen ska vi börja svara *nervis* Men det kommer gå toppen!

Nästan varje dag efter jobbet ha jag behövt stressa till nånting. Idag var det Lövhyddefesten på dagis. Den var mellan 16-18 och jag kom aldeles lagom till maten. Alla får ta med mat eller efterrätt o så får man sedan äta av allt. Är en mysig tradition dagiset har och alla barn visar stolt upp sina senaste verk och så sjunger dem några låtar tillsammans! Minns förra året då Saga o alla kompisar sjöng då blev jag tårögd, såg kommande skolavslutningar framför mej!

Så de va lite trist att missa det iår, men så är det. Är glad att jag hittills haft möjlighet att gå på alla luciatåg och allt som varit..

En filt på gräset, många olika maträtter osså efterätter på det. När man tittar sej omkring där är vi verkligen bortskämda med dagisgården alltså! Den är för det första gigantisk, o med både skog, stora gräsytor, kullar, massa träd och såklart gungor, flera kanor, sandlek och allt annat som hör till. Är verkligen toknöjd att vi valde Lövhyddan!


Nu ligger båda sessorna i sina sängar och jag ska inta soffan med mitt största hjärta! Snart helg igen   


Av Ida - 1 juni 2010 07:16

Dålig updatering här just nu känner jag! Mina födelsedagspresenter ramlar in fortfarande iaf. det är ju underbart med kära vänner! Johanna kom med ett litet hemma spa kit i Lördags *lovely* Ska ta ett långt bad nån kväll o ha ansikts mask o "fotmask" och bara njuta!

Igår överraskade Anki mej med en bio! Vi såg Sex and the city 2! Åh va bra den var! Fast jag tyckte nog ändå bäst om 1:an. Vet inte om de var för att jag va trött eller nått annat, men kändes som jag skulle kunna storbölat flera gånger i filmen. Den är ju underbartrolig, men djup och verklighetstrogen oxå. De känns som dem gjort tjejerna så att alla ska kunna känna igen sej i en av dem- mer eller mindre iaf   


Idag kommer bli en trött-dag på utbildningen känner jag. Alva vaknade 05 *gäsp*

De andra dagarna här ha hon vaknat kring halv 6- 6 iaf, då ska man ju ändå upp.

Vi började gå igenom ett program igår. Mycket att lära, men oxå mycket som är logiskt och enkelt. Blir nog toppen det här!


Ha en skön, solig Tisdag!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards