Alla inlägg under juli 2010

Av Ida - 11 juli 2010 18:24

Liite Söndagsångest som knackar på just nu. Men jag har iaf. "tidiga" dagar på jobbet. Börjar kring 8 o slutar kring 17 hela veckan *skönt*!

I Fredags efter jobbet blev det en visit på Birsta med familjen för att handla, äta på donken och köpa en utlovad barbie-kille till Saga. Alva fick pennor och va mest nöjd att få en påse att bära på! Dem skötte sej exemplariskt, bråkfritt o de va så mysigt att sitta där å äta och bara ha gjort helg.


Igår var vi hemma och grejade på ute. Stefan grillade lunch åt alla 4 tjejerna och jag planterade nyinköpa blommor på vår bro bland annat.

Senare blev det middag hos grannarna Labba. Vi grillade (i vanlig ordning =)

Idag njöt vi av solen på Bänkås. De va helgen i stora drag, nu har vi 2 rena nybadade ungar som snart ska göra kväll- blev sent igår så dem är sådär lagom trött-speedade!


  

En suddig Alva i Birsta

  

Ny-planterat & fint!

  

När de andra tjejerna drar iväg o leker slappar Alva på bron med ett par kex!

  

2 st Huliner & 2 st Labba- lunch på rad på vår bro =)

  

Mitt största och minsta hjärta!



Av Ida - 9 juli 2010 20:48

Helg igen och det var bokstavligen en vägg som slog emot mej ikväll då jag gick ut efter att varit instängd på jobbet 9 timmar! Kände imorse när ja gick till bussen att det skulle bli en het dag, men jisess! Å då slutade jag halv 7 så antar att det varit än hetare idag.

Min underbara "man" (nåja, vi är ju inte gifta =) hade grillat och min mat stod varm i ugnen, grillad banan till efterrätt. Tjejerna och My o Thilda va ute hos oss o badade o jag åt i solen, härligt att bara suga in ledighet!

Nu njuter jag av örongodis- Lasses nya singel. Toppen som alla andra, kommer verkligen sakna att gå på en spelning iår.


Nu har mitt största hjärta åkt för att fånga firrar, mitt minsta snarkar o sover och mitt mellanhjärta ligger o sjunger i sin säng. Själv ska jag njuta av chokla´och en riktig tjejfilm!


  

En underbar sommarkväll hemma hos oss i juli ifjol

(det roliga va att Anki hade knäppt kort precis samma kväll på samma fina himmel =)

Av Ida - 5 juli 2010 09:21

Så var det då en ny vecka och vi ha njutit av en underbar helg! Fredagkväll efter jobbet blev det grillning med Anki Micke o tjejerna. Så skönt att slå sej ner i solen o värmen med ett glas Asti   

Kring 22:30 gick vi hem o fick kidsen i säng. Lördagen spenderade vi med sammma härliga sällskap på Bänkåsviken! Vilken hetta- hade nog inte klarat av att vara någon annan stanns än vid havet där det fläktade och man fick svalka i vattnet! Tokskönt i havet ju! Med 4 trötta småtjejer for vi hem och förberdedde för ännu en grillning på Malmövägen 109.


Igår morse fortsatte jag mitt Lördagsmorron projekt- möblera om o röjja i Sagas rum. Det blev fint när de blev klart. Kring 11 for vi ut o joinade gänget på Bänkås igen. Samma hetta, fast det blev molningt o alldeles lagom på eftermiddagen.

Vi köpte en grill osså invigde vi den här hos oss med grannarna- då blev det hamburgare!


Idag är det dax för jobb igen då för mej. Barnen o Stefan fortsätter sin ledighet dem. Jag börjar dock 11, så får njuta lite hemma nu på morron.

Har ju förresten hämtat mina linser och glasögon, ska bjuda på nån glasögonbild nån dag.


Ha en bra Måndag- här kommer lite helg-bilder!


  

*aaaah* Fredag!

  

Barnen på Bänkås

  

Sagan myser i sanden!

  

Alvis :)

  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards