Direktlänk till inlägg 17 juni 2011

Stora steg i livet!

Av Ida - 17 juni 2011 09:55

   Det är roligt att se att jag har flera flera läsare varje dag trots att jag numer är kass på att uppdatera bloggen! Just nu händer det mycket i mitt liv. Jag och min stora kärlek i livet har faktiskt precis blivit med hus   Vi har köpt världens finaste hus!

Inflytt är inte helt klart, förhoppningsvis senast början av aug! Min läghetnet drog jag till i pris på och la ut på blocket- nu är den såld- för det priset jag begärde *glad*

Andrés lägenhet är en 2:a, totalrenoverat mitt i centrala stan så den kommer inte va nå problem att få iväg heller. Den ska ut hos mäklare i helgen   


Folk kommer alltid att ha åsiker "men oj va fort det gått" "Hoppas det går bra då, trots att ni nyss träffats..." mm. mm. vi kan mest skratta åt va folk tycker- folk kommer JÄMT att ha åsikter om andras liv. Man har inge mer garantier för att man varit tillsammans i 20 år innan man skaffar hus. Det viktiga tycker vi, är att vi aldrig känt såhär tidigare och allt känns så himla sjukt bra! Barnen ska få se huset och få veta imorgon *längtar*


Visar lite bilder på VÅRAT fina hus. Känns väldigt overkligt faktiskt!

                

Fint va?

Så igår tog vi en storstädning av mitt förråd och klädkammare. Det blev en hel släpkärra med skit som vi åkte med på tippen! Har aldrig slängt så mycket i hela mitt liv *stolt* Känns som jag blev 10 kilo lättare att äntligen få bli av med sånt som bara ha legat o tagit plats! 
ANNONS
 
Fia

Fia

17 juni 2011 12:06

Grattis till huset! Superfint! ser inte ut som ni måste fixa nått där, tipp topp!
Ja, visst folk kommer alltid ha åsikter om hur andra lever sina liv och av någon märklig anledning anse att det är deras rätt att alltid ha en åsikt om det. Skit i alla andra! Jag tycker det är jättehärligt att ni har funnit varandra och att det klaffat så bra med allt!!

http://fialiljas.wordpress.com

 
Linda

Linda

18 juni 2011 07:38

Men gud vilket fint hus, jag älskar vitt! =)

Grattis! Vilket område?

http://www.lindizzi.blogg.se

 
Alexandra

Alexandra

18 juni 2011 15:30

Klart folk snackar och tycker, så är det väl alltid :) Men lycka till nu!

http://mudjur.blogg.se

 
Ingen bild

Mamma

19 juni 2011 18:04

Härligt gumman! Gu´va lycklig jag är för din skull! Längtar tills jag får sitta på det soldäcket med en kopp kaffe! Kram o LYCKA TILL :-)

 
MissC

MissC

22 juni 2011 19:56

Härligt att se/höra att du lever ditt liv som du vill!! All lycka till er båda :)
Glad midsommar!

http://misscsus.blogspot.com

 
Frida

Frida

16 juli 2011 23:16

Vad fint! Jag tycker ni gör helt rätt :)

http://allgren.blogg.se

 
Ingen bild

Mamma

28 augusti 2011 19:39

Dags att uppdatera bloggen, gumman! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 12 december 2012 19:15

Lååångt mellan gångerna här. Vet liksom inte vartiden tar vägen.. Jobba, hämta barn, middag och natti natti. Helgerna springer ju förbi och just nu är tillvaron kanske lite extra mycket indelat i veckor för vår tid här- Vi väntar nämligen tillöknin...

Av Ida - 29 september 2012 19:30

Mina vänner- Lovade er ju fler bilder från bröllopet. Här kommer några              Finaste underbara ungar!          Alla bröder :)     Underbara familj!         Min galet snygga "Dressman" man                  Mi...

Av Ida - 22 juli 2012 14:02

Så var man då fru Hulinder   Det är svårt att beskriva den där Lördagen i ord. En av de lyckligaste dagarna i vårt liv, helt klart! Fjärilarna som infann sig i magen ska man inte tala om, när kyrkklockorna ringde innan dörrarna skulle öppnas i kyrkan...

Av Ida - 13 juni 2012 22:09

Insåg precis att jag inte bjudit er på min galna möhippa som mina underbara vänner bjöd mig på den 5 Maj! Jag misstänkte ingenting just den här morgonen, men jag hade ju fått ett brev på posten ett par veckor innan att det var dax att packa väskan-...

Av Ida - 13 maj 2012 17:02

Våra fina sessor har fyllt år! Vi, hela familjen fyller år inom loppet av 2 månader (!) Det är galet! Tänkte bjuppa på lite bilder på de finaste jag har        Sagas dag 22 April!       Såhär glad blir man när man ääntligen får Trassel-...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Blogkeen
Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se