Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011

Älskade semester!

Av Ida - 12 oktober 2011 08:39

Kära vänner!

Nu när jag äntligen hör av mig igen så kommer mest en bildbomb   

Jag o mitt största hjärta har ju varit i Thailand i 2 veckor och kom hem i slutet av september.


  Poolen på vårt hotell- Kata Phuket resort- direkt utanför vår dörr

     Lite suddig solnedgång

  Kram på dej min älskling!

  Phi Phi öarna *paradis*

 

Monkey island :)

  Här snorklar vi bland masssssssa "akvarie fiskar"

    Här är sista stoppet på vår Phi phi- dag- "våran ö"....

  ...Där vi förlovade oss     

       Min snygga Karl!

  Sista dagen innan hemfärd förevigade vi denna underbara resa på våra kroppar    Min första och Andrés typ 100:ade *hehe*

  Cool utsikt från planet påväg hem!

  Bästa mamman hade gjort ett förlovningskort till oss och köpt 2 fina ljusstakar och en tavla!     

En helt underbar semester hade vi, men oj som jag saknade mina små sessor- har aldrig varit utan dem så länge!


Just för tillfället är jag hemma och vabbar med en förkyld Alva, men annars är vi tillbaka på jobbet igen och nu är det full fart mot julledigheten   


 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna K

15 oktober 2011 08:47

Härliga bilder, verkar varit en bra semester :-) Väääntar på fler inlägg här nu om hur ni har det!!! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 12 december 2012 19:15

Lååångt mellan gångerna här. Vet liksom inte vartiden tar vägen.. Jobba, hämta barn, middag och natti natti. Helgerna springer ju förbi och just nu är tillvaron kanske lite extra mycket indelat i veckor för vår tid här- Vi väntar nämligen tillöknin...

Av Ida - 29 september 2012 19:30

Mina vänner- Lovade er ju fler bilder från bröllopet. Här kommer några              Finaste underbara ungar!          Alla bröder :)     Underbara familj!         Min galet snygga "Dressman" man                  Mi...

Av Ida - 22 juli 2012 14:02

Så var man då fru Hulinder   Det är svårt att beskriva den där Lördagen i ord. En av de lyckligaste dagarna i vårt liv, helt klart! Fjärilarna som infann sig i magen ska man inte tala om, när kyrkklockorna ringde innan dörrarna skulle öppnas i kyrkan...

Av Ida - 13 juni 2012 22:09

Insåg precis att jag inte bjudit er på min galna möhippa som mina underbara vänner bjöd mig på den 5 Maj! Jag misstänkte ingenting just den här morgonen, men jag hade ju fått ett brev på posten ett par veckor innan att det var dax att packa väskan-...

Av Ida - 13 maj 2012 17:02

Våra fina sessor har fyllt år! Vi, hela familjen fyller år inom loppet av 2 månader (!) Det är galet! Tänkte bjuppa på lite bilder på de finaste jag har        Sagas dag 22 April!       Såhär glad blir man när man ääntligen får Trassel-...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Blogkeen
Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se