Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011

Tro`t eller ej ....

Av Ida - 28 oktober 2011 18:03

...Men nu bloggar jag igen, utan att det gått ett halvår ungefär ses sist   

Fredagkväll och jag sitter hemma själv med datorn i knät i soffan och mamma i telefon. Fredag betyder byta-vecka-dag med småsessorna och idag var det extra jobbigt att komma innanför dörren och det va helt tyst och tomt. Annars brukar ju mitt största hjärta åka hem från jobbet hyffsat samtidigt som jag, men ikväll jobbar han till 20.

Dessutom jobbar vi bägge helgen så nån riktig helgkänsla får jag inte, men men- de ger ju en liten extra slant att jobba helg så, dessutom har vi bara var 6:e så ska inte klaga!


Igår va jag med min bästa Anki och spontanshoppade lite julsaker. Skulle ju bara på maxi o handla till middagen o på ikea o köpa en gardinstång- men det blev mer än så. Pepparkaks-doftljus, runda fina juldukar i filt, julpapper och varsin film till barnas julstrumpa. I år kommer Sagas dröm gå i uppfyllelse då de ska få varsin Nintendo Ds i julklapp! Mina barn har aldrig på nått vis blivit bortskämda med dyra teknikprylar- vilket jag tycker är bra. Vi äger nte ens ett tv-spel, utan den teknik dem nyttjar är i så fall datorn och bolibompawebben på sin höjd. Men nu kommer dem få varsitt Ds o dem kommeratt  bli överlyckliga! Så nu saknas bara lite julgardiner och kanske lite mer pynt så får julen komma! Vi ska för första gången bara fira hemma. Underbart med eget hus, skapa egna traditioner och säga att i år får de som vill fira med oss komma hit   


Längtar till barnens lucia på dagis, såhär fina var dem ju ifjol!

 

Mina älskade sessor vad jag aldrig nånsin kommer vänja mig vid att vara utan er   


 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna K

28 oktober 2011 22:14

Kul :-D Jag hänger med här oxå och hoppas verkligen på fler inlägg här, ett par i veckan åtminstone :-D

 
MissC

MissC

29 oktober 2011 10:08

Hej Ida.
Skönt att höra att du mår bra :)
Välkommen in i bloggsfären igen!

Förstår din längtan efter dina änglar!! Men deras mamma är lycklig och mår bra. Det gör dem lyckligare och gladare också :)

Kram

http://misscsus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 12 december 2012 19:15

Lååångt mellan gångerna här. Vet liksom inte vartiden tar vägen.. Jobba, hämta barn, middag och natti natti. Helgerna springer ju förbi och just nu är tillvaron kanske lite extra mycket indelat i veckor för vår tid här- Vi väntar nämligen tillöknin...

Av Ida - 29 september 2012 19:30

Mina vänner- Lovade er ju fler bilder från bröllopet. Här kommer några              Finaste underbara ungar!          Alla bröder :)     Underbara familj!         Min galet snygga "Dressman" man                  Mi...

Av Ida - 22 juli 2012 14:02

Så var man då fru Hulinder   Det är svårt att beskriva den där Lördagen i ord. En av de lyckligaste dagarna i vårt liv, helt klart! Fjärilarna som infann sig i magen ska man inte tala om, när kyrkklockorna ringde innan dörrarna skulle öppnas i kyrkan...

Av Ida - 13 juni 2012 22:09

Insåg precis att jag inte bjudit er på min galna möhippa som mina underbara vänner bjöd mig på den 5 Maj! Jag misstänkte ingenting just den här morgonen, men jag hade ju fått ett brev på posten ett par veckor innan att det var dax att packa väskan-...

Av Ida - 13 maj 2012 17:02

Våra fina sessor har fyllt år! Vi, hela familjen fyller år inom loppet av 2 månader (!) Det är galet! Tänkte bjuppa på lite bilder på de finaste jag har        Sagas dag 22 April!       Såhär glad blir man när man ääntligen får Trassel-...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Blogkeen
Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se