Direktlänk till inlägg 31 januari 2012

Äntlligen vattkoppor..

Av Ida - 31 januari 2012 09:55

... Ja i alla fall på 50% av trollen   Alva vaknade i Lördags som en liten prickigkorv. Hon har haft de så jobbigt på nätterna och inte alls sovit mycket. Men man hade ju hoppats att även Saga skulle få det nu så det är gjort, men det verkar inte så- nu börjar Alvas att torka och Sagan är helt prickfri.

Så här är det till å vabba hela veckan. Soffmys, vila, fika och bara vara är det som gäller på Fredagsvägen nu.


Annars då, väntar & längtar efter våren! Speciellt när man tittar igenom gamla bilder som den här nere!

Tjejerna ska byta till dagiset här i Ljustadalen i mars och det känns lite gruvigt... dem har världens bästa dagis nu- men i Granloholm och det är ju inte där dem ska gå i skola sen.. De har ju gått där sedan dem va ett år och känner alla fröknar och barn och är trygga är, så det är klart det tar emot att rycka upp dem. Men det är nog mest en själv som tycker det är jobbigt. Dem anpassar sej ju väldigt bra barn. Det blir säkert bra. Mitt störta lillhjärta börjar ju på sexårs i höst *galet va fort det går*


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna Lovebro

31 januari 2012 16:01

Sagas prickar kommer om 10-14 dagar :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 12 december 2012 19:15

Lååångt mellan gångerna här. Vet liksom inte vartiden tar vägen.. Jobba, hämta barn, middag och natti natti. Helgerna springer ju förbi och just nu är tillvaron kanske lite extra mycket indelat i veckor för vår tid här- Vi väntar nämligen tillöknin...

Av Ida - 29 september 2012 19:30

Mina vänner- Lovade er ju fler bilder från bröllopet. Här kommer några              Finaste underbara ungar!          Alla bröder :)     Underbara familj!         Min galet snygga "Dressman" man                  Mi...

Av Ida - 22 juli 2012 14:02

Så var man då fru Hulinder   Det är svårt att beskriva den där Lördagen i ord. En av de lyckligaste dagarna i vårt liv, helt klart! Fjärilarna som infann sig i magen ska man inte tala om, när kyrkklockorna ringde innan dörrarna skulle öppnas i kyrkan...

Av Ida - 13 juni 2012 22:09

Insåg precis att jag inte bjudit er på min galna möhippa som mina underbara vänner bjöd mig på den 5 Maj! Jag misstänkte ingenting just den här morgonen, men jag hade ju fått ett brev på posten ett par veckor innan att det var dax att packa väskan-...

Av Ida - 13 maj 2012 17:02

Våra fina sessor har fyllt år! Vi, hela familjen fyller år inom loppet av 2 månader (!) Det är galet! Tänkte bjuppa på lite bilder på de finaste jag har        Sagas dag 22 April!       Såhär glad blir man när man ääntligen får Trassel-...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Blogkeen
Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se