Direktlänk till inlägg 17 mars 2012

Nattbloggning med stora tankar

Av Ida - 17 mars 2012 00:46

Konstigt hur man fungerar. Jag är så trygg i mitt hem och med min blivande man- när han är hemma kan jag utan problem somna i soffan (trots att det är en bra film jag vill se eller ett avsnitt av Desperate som jag lovat mej själv att inte somna till) men när jag känner mej galet trött och haft en "vaken-på-nätterna-vecka" med mina sjuka små hjärtan, verkligen kan somna på soffan och bara vara tråkig utan att få dåligt samvete- då är jag klarvaken!

André jobbar sin andra natt och jag ska sova min första natt i huset- ensam. Blev glad inatt när en kokhet feber-Saga kom nertassande och fyllde den tomma platsen bredvid mig i sängen- men inatt är ja helt solo. Ska erkännas att jag inte är stormförtjust, men det är bara att vänja sej- igen.


Sen sist har jag börjat med nått som jag borde gjort för länge sedan. Prata med någon utomstående, oberoende människa.

En viss situation har förändrat mig väldigt mycket det senaste  året, något som jag aldrig kunnat förutse, krisen som jag gick in i och fastnat i...

Äntligen känns det som jag kan andas i den här situationen, skingra tankarna, prioritera, eller som min chef säger "inte lägga energi på något man inte kan påverka". Nu vet jag precis vad jag ska göra för att komma dit jag vill, sen hur det artar sig kan bara framtiden visa. Jag vet vilka som är viktiga i mitt liv, som ÄR mitt liv- vilka som ska få min fullständiga uppmärksamhet och få tillbaka sin mamma, sin älskling som hon brukar och ska vara!   


Jag vet inte om det är våren, ljuset eller den sena timmen som gör att jag just nu känner mej väldigt mycket levande och skulle göra vadsomhelst för att ha mina älsklingar här bara för att tala om för dem att de är de bästa jag har. Mitt allt.

 

 

 
ANNONS
 
Nina

Nina

17 mars 2012 07:22

Vad härligt att läsa, Ida! Ja, inte att du inte kan sova då.. :-) Utan det andra, ibland är det bästa att få prata med någon som inte är känslomässigt engagerad och inblandad i soppan man hamnat i. Du kommer att klara det här galant och komma ut som en ny starkare Ida på andra sidan. Kram på dig finaste kusin!

http://ninamy.blogspot.com

 
Ingen bild

Annika

20 mars 2012 08:32

Du gör det bra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 12 december 2012 19:15

Lååångt mellan gångerna här. Vet liksom inte vartiden tar vägen.. Jobba, hämta barn, middag och natti natti. Helgerna springer ju förbi och just nu är tillvaron kanske lite extra mycket indelat i veckor för vår tid här- Vi väntar nämligen tillöknin...

Av Ida - 29 september 2012 19:30

Mina vänner- Lovade er ju fler bilder från bröllopet. Här kommer några              Finaste underbara ungar!          Alla bröder :)     Underbara familj!         Min galet snygga "Dressman" man                  Mi...

Av Ida - 22 juli 2012 14:02

Så var man då fru Hulinder   Det är svårt att beskriva den där Lördagen i ord. En av de lyckligaste dagarna i vårt liv, helt klart! Fjärilarna som infann sig i magen ska man inte tala om, när kyrkklockorna ringde innan dörrarna skulle öppnas i kyrkan...

Av Ida - 13 juni 2012 22:09

Insåg precis att jag inte bjudit er på min galna möhippa som mina underbara vänner bjöd mig på den 5 Maj! Jag misstänkte ingenting just den här morgonen, men jag hade ju fått ett brev på posten ett par veckor innan att det var dax att packa väskan-...

Av Ida - 13 maj 2012 17:02

Våra fina sessor har fyllt år! Vi, hela familjen fyller år inom loppet av 2 månader (!) Det är galet! Tänkte bjuppa på lite bilder på de finaste jag har        Sagas dag 22 April!       Såhär glad blir man när man ääntligen får Trassel-...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Blogkeen
Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se