Direktlänk till inlägg 30 mars 2012

Med Lasse i högtalarna..

Av Ida - 30 mars 2012 14:36

Lars Winnerbäck- musiken har många känslor hos mig och när jag sitter som nu- ensam hemma och bara spelar på hög volym, lyssnar till texterna och inser att jag kan varenda textrad till precis alla låtarna då förstår man att han har hängt med mig några år. Nästan varje låt har en egen känsla, minne och vissa får mej till och med att känna av den där klumpen i magen igen. Huaa!

Jisess vilken tur jag har haft som hamnat där jag är nu, jag trodde helt ärligt inte att den här lyckan fanns-

Tack André för att du är världens bästa som finns, finare människa får man leta efter! Tänk att jag skulle få det såhär bra, törs faktiskt till och med säga att jag förtjänar det- trots att jag bor i landet lagom där man inte får erkänna sånt, eller tydligen inte heller får säga eller skriva vad man känner i en blogg. Trist tycker jag- men men alla lägger vi tid och energi på olika saker!


Den här helgen känns inte heller fredagen jobbig, då vi nämligen får rå om sessorna en dag extra! *lycka*

Dem önskade tacos till middag idag och mitt största hjärta har lovat dem att fixa upp studsmattan imorgon   Hoppas vi klarar oss från regnet!


Just nu sjunger han- den store "Den vackraste studen i livet var den när du kom" Den frasen kan jag själv förknippa med 3 helt otroligt speciella tillfällen i mitt liv och den ska en dag få smycka min kropp också!   


Trevlig helg på er!

 
ANNONS
 
Jennie & Grodorna

Jennie & Grodorna

2 april 2012 21:35

Tänkte på dig och Alva så fort jag hörde ordet mjölkproteinallergi. Tänkte fråga dig om du hade lite tips. Vi ses så fort ni har tid tycker jag :)

kram

http://jennieskoglund.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 12 december 2012 19:15

Lååångt mellan gångerna här. Vet liksom inte vartiden tar vägen.. Jobba, hämta barn, middag och natti natti. Helgerna springer ju förbi och just nu är tillvaron kanske lite extra mycket indelat i veckor för vår tid här- Vi väntar nämligen tillöknin...

Av Ida - 29 september 2012 19:30

Mina vänner- Lovade er ju fler bilder från bröllopet. Här kommer några              Finaste underbara ungar!          Alla bröder :)     Underbara familj!         Min galet snygga "Dressman" man                  Mi...

Av Ida - 22 juli 2012 14:02

Så var man då fru Hulinder   Det är svårt att beskriva den där Lördagen i ord. En av de lyckligaste dagarna i vårt liv, helt klart! Fjärilarna som infann sig i magen ska man inte tala om, när kyrkklockorna ringde innan dörrarna skulle öppnas i kyrkan...

Av Ida - 13 juni 2012 22:09

Insåg precis att jag inte bjudit er på min galna möhippa som mina underbara vänner bjöd mig på den 5 Maj! Jag misstänkte ingenting just den här morgonen, men jag hade ju fått ett brev på posten ett par veckor innan att det var dax att packa väskan-...

Av Ida - 13 maj 2012 17:02

Våra fina sessor har fyllt år! Vi, hela familjen fyller år inom loppet av 2 månader (!) Det är galet! Tänkte bjuppa på lite bilder på de finaste jag har        Sagas dag 22 April!       Såhär glad blir man när man ääntligen får Trassel-...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Blogkeen
Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se