Direktlänk till inlägg 13 juni 2012

Min möhippa :)

Av Ida - 13 juni 2012 22:09

Insåg precis att jag inte bjudit er på min galna möhippa som mina underbara vänner bjöd mig på den 5 Maj!

Jag misstänkte ingenting just den här morgonen, men jag hade ju fått ett brev på posten ett par veckor innan att det var dax att packa väskan- osså allting nerskrivet som skulle med   

Klockan var ca. 10- jag satt på golvet och spelade kort med tjejerna då det bankar ovanligt hårt på dörren- in kommer dem- nynnandes på bröllopsmarchen, med asti, utstyrsel och Johnny Depp(!) i högsta högg till mig!


Jag blev ombedd att byta om till de rosa underkläderna och vita kläderna jag skulle ha packat, givetvis bh:n utanpå.

Sen skålade vi ute och i den vevan så kom min blivande mans polare och då var det hans tur att bli totalt överraskad   


Därefter fick jag ögonbindel på och framme på slutstation blev jag fint iklädd hjälm och stövlar. Nu skulle jag gå Tarzanstigen på södra berget. Till saken hör att det hade snöat och var typ 5 grader ute(!) vilket gjorde alla hinder dubbelt så svåra att utföra- och för varje hiner jag passade så var det bara att dricka extra mycket..

           

Efter ett slitsamt men mycket roligt äventyr i skogen så var det på med ögonbindeln igen!

När jag kände lukten av klor misstänkte jag bad- men inte att vi helt själva skulle njuta i relaxen på Belle visage,  bubbla, äta lite lunch och mera mera dricka!   

Hur mysigt som helst hade dem fixat det mina tjejer!


Ögonbindel på igen!

Nu bar det av nästan till hemmaplan- hos min kära vän och granne Johanna blev det ost o kex och jag fick måla en tavla! hihi!

           

(jag kan knyta skon trots förbundna ögon ;)


Sedan fortsatta kvällen och natten hemma hos oss- nu hade grabbarna anlänt hemma och förberett grillning och fest!

Hur kul som helst hade vi- en dag jag aldrig kommer att glömma. Jag blev helt rörd också att dem hade fixat allt detta för lilla mig! 10000 tack igen mina sötnosar- Älskar er!   

 

Hjärtat fick också en fin utstyrsel ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 12 december 2012 19:15

Lååångt mellan gångerna här. Vet liksom inte vartiden tar vägen.. Jobba, hämta barn, middag och natti natti. Helgerna springer ju förbi och just nu är tillvaron kanske lite extra mycket indelat i veckor för vår tid här- Vi väntar nämligen tillöknin...

Av Ida - 29 september 2012 19:30

Mina vänner- Lovade er ju fler bilder från bröllopet. Här kommer några              Finaste underbara ungar!          Alla bröder :)     Underbara familj!         Min galet snygga "Dressman" man                  Mi...

Av Ida - 22 juli 2012 14:02

Så var man då fru Hulinder   Det är svårt att beskriva den där Lördagen i ord. En av de lyckligaste dagarna i vårt liv, helt klart! Fjärilarna som infann sig i magen ska man inte tala om, när kyrkklockorna ringde innan dörrarna skulle öppnas i kyrkan...

Av Ida - 13 maj 2012 17:02

Våra fina sessor har fyllt år! Vi, hela familjen fyller år inom loppet av 2 månader (!) Det är galet! Tänkte bjuppa på lite bilder på de finaste jag har        Sagas dag 22 April!       Såhär glad blir man när man ääntligen får Trassel-...

Av Ida - 30 mars 2012 14:36

Lars Winnerbäck- musiken har många känslor hos mig och när jag sitter som nu- ensam hemma och bara spelar på hög volym, lyssnar till texterna och inser att jag kan varenda textrad till precis alla låtarna då förstår man att han har hängt med mig någr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Blogkeen
Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se