Direktlänk till inlägg 12 december 2012

I väntans tider..

Av Ida - 12 december 2012 19:15

Lååångt mellan gångerna här. Vet liksom inte vartiden tar vägen.. Jobba, hämta barn, middag och natti natti.

Helgerna springer ju förbi och just nu är tillvaron kanske lite extra mycket indelat i veckor för vår tid här- Vi väntar nämligen tillökning i familjen    Jättespännande och vi längtar massor efter syskonet. Speciellt mycket de två små här hemma, häftigt för Saga att bli storasyster IGEN och Alva kommer ju faktiskt också bli storasyster, många frågor och funderingar nu är det- "Kan bebisen höra oss nu" - "sover den nu??" - "Kan vi få känna om den sparkar!"

31/3- 2013 är det beräknat och det vore ju ett enkelt datum att få med många 3:or! Hoppas att den lille beslutar att komma i mars i alla fall då resterande familjen fyller år i april och maj   

Vi har faktsikt bokat in en tripp till huvudstaden och ett 3D / 4D Ultraljud för att smygtitta på vårat lillhjärta i slutet på den här månaden. Det blir riktigt spännande- om vi inte bokar av, är ju lite både och att smygtitta- som att öppna hela julkalendern på samma dag ungefär, eller julklapparna i förväg *hehe* Är ju trots allt bara 3 månader ungefär till vi får se h*n på riktigt!


 
Magen i vecka 15

 

Fötterna sticker fram under magen i vecka 18


 

Två snygga tjejer påväg på bio   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 29 september 2012 19:30

Mina vänner- Lovade er ju fler bilder från bröllopet. Här kommer några              Finaste underbara ungar!          Alla bröder :)     Underbara familj!         Min galet snygga "Dressman" man                  Mi...

Av Ida - 22 juli 2012 14:02

Så var man då fru Hulinder   Det är svårt att beskriva den där Lördagen i ord. En av de lyckligaste dagarna i vårt liv, helt klart! Fjärilarna som infann sig i magen ska man inte tala om, när kyrkklockorna ringde innan dörrarna skulle öppnas i kyrkan...

Av Ida - 13 juni 2012 22:09

Insåg precis att jag inte bjudit er på min galna möhippa som mina underbara vänner bjöd mig på den 5 Maj! Jag misstänkte ingenting just den här morgonen, men jag hade ju fått ett brev på posten ett par veckor innan att det var dax att packa väskan-...

Av Ida - 13 maj 2012 17:02

Våra fina sessor har fyllt år! Vi, hela familjen fyller år inom loppet av 2 månader (!) Det är galet! Tänkte bjuppa på lite bilder på de finaste jag har        Sagas dag 22 April!       Såhär glad blir man när man ääntligen får Trassel-...

Av Ida - 30 mars 2012 14:36

Lars Winnerbäck- musiken har många känslor hos mig och när jag sitter som nu- ensam hemma och bara spelar på hög volym, lyssnar till texterna och inser att jag kan varenda textrad till precis alla låtarna då förstår man att han har hängt med mig någr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012
>>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Blogkeen
Följ ღ En bit av mig- Mitt i mammalivet! ღ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se